mam to samo i za groma nie wiem o co idzie, i nie moge sprawdzic czy cos jest czy nie ma :/ja nie miałem biletów, ale dzisiaj próbuje się zalogować i mam taki komunikat : Unfortunately you do not have permission to login.
miał ktoś coś takiego ?
u mnie identyczny problem :/mam to samo i za groma nie wiem o co idzie, i nie moge sprawdzic czy cos jest czy nie ma :/
dokładnie to samo, hasło chyba dobre :?mam to samo i za groma nie wiem o co idzie, i nie moge sprawdzic czy cos jest czy nie ma :/
Ty to bankowo masz jakieś "wtyki", ostatnio jak kupiłem od Ciebie bilet to aż do samego wejścia zastanawiałem się co będzie jak jedna osoba by nie weszła na stadion...
Też tak miałem wczoraj na swoim koncie i Żonki.Tak jakby nasze konta nie istniały.Benek ,mam nadzieje,ze na półfinał nie jedziesz?Jakby co odkupił bym ticketa.a jak się okazuje ja już konta nie mam bo jakimś cudem mi znikło ???? wpisuję nr klienta hasło i nic. Jak chcę przypomnienie hasła to mi pisze, że nie mam takiej możliwości ????
Oj tam, oj tam wtyki odrazuTy to bankowo masz jakieś "wtyki", ostatnio jak kupiłem od Ciebie bilet to aż do samego wejścia zastanawiałem się co będzie jak jedna osoba by nie weszła na stadion...
Ale jednak jesteś rzetelny sprzedawca ????
Zerknij na PW.
Nikomu nie działaJest ktoś kto potrafi się zalogować na uefe teraz?