>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bilety na Euro 2012 - zakaz handlu!

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Pytałem się Zespołu ds. Biletów UEFA EURO 2012™ w sprawie możliwości rezygnacji z biletów po 1 kwietnia, dostalem taką odpowiedź: &quot;Proszę pamiętać, że po zakończeniu fazy aplikacyjnej (31 marca 2011), Portal Biletowy zostanie zawieszony. Nie będzie Pan w stanie dokonywać żadnych zmian dotyczących liczby zamówionych biletów. Jeśli w drodze loterii wybrane zostanie Pana zamówienie, będzie Pan musiał zapłacić za wszystkie przyznane Panu bilety.&quot; Więc chyba rezygnować po przyznaniu biletow nie mozna trzeba chyba za wszystkie wylosowane bilety zaplacic, Szkoda bo tez chcialbym aby mozna bylo rezygnowac bo nie wiem jak u mnie bedzie z transportem na dzien dzisiejszy nie wiem czy bede mial transport i wolalbym miec mozliwosc rezygnowania

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Tak więc zespół ds. biletów najwyraźniej nie zapoznał się z regulaminem. Przecież nikt nikogo nie będzie ścigał, jest tylu chętnych, że bilety i tak się rozejdą.
Zresztą, nawet jeśli ubiegacie się o 10-20 biletów i większość z nich otrzymacie, co samo w sobie jest mało realne. Macie znajomych, którzy na pewno skuszą się na taką imprezę i zapłacą za bilet. To tak nawiasem, bo co do rezygnacji, myślę, że nie będzie z tym problemu.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Bilety na pewno będą imienne, ale pewnie sprawdzać wszystkich nie będą ????

Ja mam pytanie jak zmienić w sekcji Follow my Team z Polski na inna reprezentacje ???? ?

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Jak już wybrałeś Polskę i chcesz zmienić, to musisz wycofać formularz i od nowa.
Bilety kartą, albo przelewem krajowym zwykłym, nawet na poczcie.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Jeszcze jedno pytanie: jak nie zostane wylosowany to czy zostane o tym powiadomiony przez mail??
Platini raczej do każdego dzwonić nie będzie ????
Na pewno na maila będzie powiadomienie i pewnie po zalogowaniu na swoje konto na uefie będą wszystkie informacje ????

unique- 32

unique-

Użytkownik
A wiadomo już, kto się zakwalifikował ? :]
Wiadomo tylko, gdzie swoje mecze będą rozgrywać Polska i Ukraina... Reszta jest niewiadomą, powód ? 1.zdanie mojej wypowiedzi;)
Dlatego tez napisalem &quot;mniej wiecej&quot;, wiadomo, ze kwale sie jeszcze nie skonczyly. Zastanawialy mnie te oznaczenia przy poszczegolnych stadionach tzn C1,C2 itd. i czy one nie mowily kto moze zagra w danym miescie.

ur_winner 0

ur_winner

Użytkownik
Przejrzałem w miarę dokładnie regulamin, jednak nie znalazłem w nim odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie, otóż kiedy odbędzie się losowanie? Od znajomego słyszałem, że podobno w kwietniu tego roku. Jeśli macie pewne info to podzielcie się ze mną.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Dlatego tez napisalem &quot;mniej wiecej&quot;, wiadomo, ze kwale sie jeszcze nie skonczyly. Zastanawialy mnie te oznaczenia przy poszczegolnych stadionach tzn C1,C2 itd. i czy one nie mowily kto moze zagra w danym miescie.
To są oznaczania grup, 1 drużyna grupy C itd. ????
Losowanie będzie w kwietniu, do końca miesiąca wszyscy powinni dowiedzieć się o tym czy zostali szczęśliwcami.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
To są oznaczania grup, 1 drużyna grupy C itd. ????
Losowanie będzie w kwietniu, do końca miesiąca wszyscy powinni dowiedzieć się o tym czy zostali szczęśliwcami.
Doprecyzowałbym. ;) C1 przy meczach ćwierćfinałowych, to oczywiście pierwsza drużyna grupy C.
Ale C1 w kalendarzach grupowych, to koszyk, z którego losowana była dana drużyna ;)
Wie ktoś, ile osób zarejestrowało się w serwisie?

D 116

dziubols

Użytkownik
Czy przy wyborze Venue Series Warszawa moge w individual match tickets dodatkowo zaznaczyc kazdy mecz rozgrywany w gdansku ? (dni sie nie pokrywaja)

michal1090 1,7K

michal1090

Użytkownik
Bilety na pewno będą imienne, ale pewnie sprawdzać wszystkich nie będą ????
Ja mam pytanie jak zmienić w sekcji Follow my Team z Polski na inna reprezentacje ???? ?
wątpię w to że będą imienne.
Doprecyzowałbym. ;) C1 przy meczach ćwierćfinałowych, to oczywiście pierwsza drużyna grupy C.
Ale C1 w kalendarzach grupowych, to koszyk, z którego losowana była dana drużyna ;)
Chyba coś koło 800 tyś. z Czego 92% to Polska i Ukraina.

rybex 3

rybex

Użytkownik
Mam dwa pytanka. Pierwsze czy jesli wybiore 4 pakiety follow my teamt to bede mogl zrezygnowac powiedzmy z dwoch a reszte wziac? Drugie pytanie powiazane z tym pierwszym to czy warto wlasnie wybrac te 4 pakiety przez co zwieksza sie moje szanse na wylosowanie?

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Telewizja Polska podawała ze zarejestrowalo się około 2 mln pisalo na telegazecie

A 0

anti

Użytkownik
a mnie nurtuje czy losowany będzie cały formularz, czy tylko bilety na poszczególne mecze? jeśli powiedzmy wybiore bilety za 2 tysiące, to jak mnie wylosują to dostane je wszystkie, czy np tylko na jeden mecz?

Do góry Bottom