Według mnie Kowalczyk będzie trudno dogonić Bioegren, bo mimo wszystko strata Polki do Norweżki to ponad 30 sekund, a wątpie, aby Bioegren przy swojej obecnej dyspozycji dała sobie roztrwonić taką przewagę. Natomiast zgodzę się z wypowiedzią viper993 myślę, że drugie miejsce jest bardzo realne. Trasa w Kuusamo jest bardzo wymagająca ma sporą ilość stromych podjazdów, a jak wszyscy wiemy Kowalczyk sporo zyskuje na tego typu podjazdach. Myślę, że Polka powinna spokojnie znaleźć się w pierwszej trójce, a gdy buki wystawią kursy na zdarzenie Petra Majdic - Justyna Kowalczyk to polecam grać na PolkęJak myślicie Kowalczyk ma jutro jakieś szanse na dogonienie Mariit ? Ja myślę że tak . Norweszka ma za sobą o jeden wyścig wiecej w sprincie i jeszcze musiała bardzo mocno gonić dziś Justynę . A jak wiadomo jutro bd się broni Bioegren a wg. mnie lepiej gonić niż uciekać .
Niestety nikt niema. Jest to ściśle tajna informacja i nikt nie ma do niej dostępu.Jeśli by ktoś miał listę startową jutrzejszego biegu pań wraz ze stratami czasowymi to prosił bym o linka tutaj
teoretycznie majdic kowalczyc i kalla mogłyby stworzyć peletonik i próbować gonić ale realnie bjergen w zbyt dobrej formie aby jutro nie wygrać. Justynie też będzie ciężko o 2miejsce bo kalla to specjalistka od łyżwy.Przy takiej dyspozycji norweżki nadrobić 30 sek będzie niezwykle ciężko, jednak moim zdaniem 2 miejsce na pudle jest dla Justyny jeśli coś nieprzewidzianego się nie przydaży oczywiście. 3 miejsce to chyba jednak Kalla która ma stratę 16 sek do Majdic jednak w moim odczuciu jest lepsza od Petry i powinna znaleźć się na podium. ja Czekam na propozycje kursowe H2H od buków.
W tobecie masz 1,40 a w unibecie 1,5 na to zdarzenie trochę mało ale i tak warte graniaSkoro na win kalli 6,00 a justyny 7,00 to pojedynek kalla-kowalczyk pewnie będzie ok 1,7-1,75 do 18,5-1,9 i moim zdaniem typ na szwedke warty gry. Choć oczywiście życze justynie 2miejsca jutro ????