nie wprowadzaj ludzi w blad, dzisiaj jest bieg ze startu wspolnegoTak, pościgowy dziś... Justyna zapewne po raz kolejny całą trasę pokona samotnie z przodu... 1.40 Bwin, ryzyko niewielkie....
fakt, dzisiaj mass start, nie popatrzyłem, a wnioskowałem po pursuit... dzięki za czujność i sorry za błądnie wprowadzaj ludzi w blad, dzisiaj jest bieg ze startu wspolnego
Ja nie mam wątpliwości, Kalla ma za dużą stratę, dziś nawet jeżeli odrobi do Kowalczyk to na pewno jakoś nie dużo, choć wydaje mi się że umówią się z Follis i będą gonić Majdić i odrabiać do Kowalczyk. Ale później wspominany klasyk na 10km tam Kowalczyk znów coś nadrobi a ostatni bieg na 9km to wspinaczka i Kowalczyk rok temu była niezwykle mocna również na ostatnim etapie, no ja nie mam wątpliwości że Kowalczyk wygrywa TDS, a nie zdziwi mnie również jak będzie najlepsza w ostatnich 3 występach.Jak myślicie, czy Justyna Kowalczyk po tej wpadce ze sprintu ( http://www.wiadomosci24.pl/artykul/tds_szczescie_w_nieszczesciu_justyny_kowalczyk_176309.html ) ma szansę pokonać Charlottę Kallę w całym cyklu wiedząc, że został jeszcze dziś bieg łyżwą na 15 km i w niedzielę łyżwą na 9 km, czyli ulubione Szwedki, a jedynie na 10 km klasykiem w sobotę czyli ulubiony Polki. Razem jeszcze trzy biegi.
To już jest kalectwo internetowe jak nie potrafi albo nie chce się znaleźć... Po co chcesz typować skoro widać że będziesz patrzył tylko na czasy. Ja nie podam Ci, jest onet i wystarcz wejść w odpowiednią zakładkę, no chyba że zaraz zapytasz daj ktoś linka onetu... szkoda dalej się rozpisywaćMacie może linka, gdzie kto z jaką stratą do Kowalczyk Dżasty dziś startuje.???? Wrzućcie.
zapomniałeś o Majdic, która jutro powinna być o wiele mocniejsza niż np. Kalla czy FollisNo to ja się wypowiem . Całe szczęście że jutro jest start masowy bo naprawdę ciężko się ucieka w pojedynkę . Myślę że jutro premie lotne zdecydują o Handicapie niedzielnym . Na metę raczej przybiegną w grupie 4-osobowej [ tj. Justyna , Kalla , Follis , Longa ] Więc tam będą różnice nie wielkie . Moim zdaniem lepiej by było aby Justyna wygrała te dwie premie niż cały jutrzejszy bieg . Najlepiej te dwie rzeczy ale to już naprawdę bardzo bardzo ciężko będzie . Ale ogólnie to Justyna w całym TdS triumfuje ale w Pucharze Świata już będzie gorzej . I daję głowę że Marit zacznie pościg za Kowalczyk w Klasyfikacji Generalnej i na pewno znacząca zmniejszy przewagę jaka będzie po TdS .