pata11 skoro tu nie chodzi o wygrane to czemu nie zamieszczacie tu swoich wynikow ze wszystkich freerollow w jakich gracie? Z tego co sie orientuje to gracie dziennie w kilku freerollach wiec zamieszczajcie kazdy wynik skoro nie chodzi o wygranaLOL damianmularczyk nie wstyd Ci zamieszczac wygrana 20centow Ja bym sie ze wstydu spalil jakbym mial pokazac komus ze wygralem 20centowP
Nie chodzi tu o wygraną . Tu nie zamieszcza się najlepszych wyników w turniejach ale bieżące wyniki więc nie wiem czemu sie czepiasz
dokladnie o tym mowie. Ze mi by sie nie chcialo zamieszczac wygranej 20centow.Ponieważ nie zawsze chce mi się to robic :jezora:
Jak jesteś taki kozak to zagraj sobie na takim freerolu gdzie gra 3 tys ludzi i wejdź do 1 setki ok?dokladnie o tym mowie. Ze mi by sie nie chcialo zamieszczac wygranej 20centow.Ponieważ nie zawsze chce mi się to robic :jezora:
ahah ale ty jestes zalosny. Po pierwsze nie w takich turach gralem . Raz bylem 5gdzie gralo 12 000osob, ale zrozumialem ze to nie ma sensu gra w takich turach, bo ciezko jest wejsc na final table a pozostale miejsca mnie nie interesuja. Ty lubisz wygrywac po 20centow mnie to nie kreci ????Jak jesteś taki kozak to zagraj sobie na takim freerolu gdzie gra 3 tys ludzi i wejdź do 1 setki ok?dokladnie o tym mowie. Ze mi by sie nie chcialo zamieszczac wygranej 20centow.Ponieważ nie zawsze chce mi się to robic :jezora:
zgadzam sie z Jelonkiem. To jest strata czasu.Po co grasz w takich free gdzie jest 3000 ludu a pula tylko 100$?
Mi by było szkoda czasu, ja gram tylko freerolle z pulą najmniej 200$ i 1000 ludu max
Człowieku przystopuj bo obrazasz mojego kumpla on wygrał jego sprawa jak chce to może chwalic sie nawet 20 centami, a ty sie zamknij i patrz tam swojej gry bo ostatnio sie za madry robisz, szczegolnie po tych paru wygranych turach (I co myslisz ze jestes lepszy) moze i tak ale przynajmniej nie wyzywaj innych :zoltakartka:ahah ale ty jestes zalosny. Po pierwsze nie w takich turach gralem . Raz bylem 5gdzie gralo 12 000osob, ale zrozumialem ze to nie ma sensu gra w takich turach, bo ciezko jest wejsc na final table a pozostale miejsca mnie nie interesuja. Ty lubisz wygrywac po 20centow mnie to nie kreci ????Jak jesteś taki kozak to zagraj sobie na takim freerolu gdzie gra 3 tys ludzi i wejdź do 1 setki ok?dokladnie o tym mowie. Ze mi by sie nie chcialo zamieszczac wygranej 20centow.Ponieważ nie zawsze chce mi się to robic :jezora:
nikogo nie wyzywam. Koniec tematu bo ponosza was emocje ????Człowieku przystopuj bo obrazasz mojego kumpla on wygrał jego sprawa jak chce to może chwalic sie nawet 20 centami, a ty sie zamknij i patrz tam swojej gry bo ostatnio sie za madry robisz, szczegolnie po tych paru wygranych turach (I co myslisz ze jestes lepszy) moze i tak ale przynajmniej nie wyzywaj innych :zoltakartka:ahah ale ty jestes zalosny. Po pierwsze nie w takich turach gralem . Raz bylem 5gdzie gralo 12 000osob, ale zrozumialem ze to nie ma sensu gra w takich turach, bo ciezko jest wejsc na final table a pozostale miejsca mnie nie interesuja. Ty lubisz wygrywac po 20centow mnie to nie kreci ????Jak jesteś taki kozak to zagraj sobie na takim freerolu gdzie gra 3 tys ludzi i wejdź do 1 setki ok?dokladnie o tym mowie. Ze mi by sie nie chcialo zamieszczac wygranej 20centow.Ponieważ nie zawsze chce mi się to robic :jezora:
Prosze jak chcecie dajcie mi ostrzezenie :-?