>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bieżące wyniki w turniejach!!!

pata11 0

pata11

Użytkownik
LOL damianmularczyk nie wstyd Ci zamieszczac wygrana 20centow;) Ja bym sie ze wstydu spalil jakbym mial pokazac komus ze wygralem 20centow:pP

Nie chodzi tu o wygraną . Tu nie zamieszcza się najlepszych wyników w turniejach ale bieżące wyniki więc nie wiem czemu sie czepiasz

jordan 0

jordan

Użytkownik
LOL damianmularczyk nie wstyd Ci zamieszczac wygrana 20centow;) Ja bym sie ze wstydu spalil jakbym mial pokazac komus ze wygralem 20centow:pP

Nie chodzi tu o wygraną . Tu nie zamieszcza się najlepszych wyników w turniejach ale bieżące wyniki więc nie wiem czemu sie czepiasz
pata11 skoro tu nie chodzi o wygrane to czemu nie zamieszczacie tu swoich wynikow ze wszystkich freerollow w jakich gracie? Z tego co sie orientuje to gracie dziennie w kilku freerollach wiec zamieszczajcie kazdy wynik skoro nie chodzi o wygrana

pata11 0

pata11

Użytkownik
pata11 skoro tu nie chodzi o wygrane to czemu nie zamieszczacie tu swoich wynikow ze wszystkich freerollow w jakich gracie? Z tego co sie orientuje to gracie dziennie w kilku freerollach wiec zamieszczajcie kazdy wynik skoro nie chodzi o wygrana[/quote]

Ponieważ nie zawsze chce mi się to robic :jezora:

J 0

jelonek

Użytkownik
Po co grasz w takich free gdzie jest 3000 ludu a pula tylko 100$?

Mi by było szkoda czasu, ja gram tylko freerolle z pulą najmniej 200$ i 1000 ludu max

jordan 0

jordan

Użytkownik
dokladnie o tym mowie. Ze mi by sie nie chcialo zamieszczac wygranej 20centow.
Jak jesteś taki kozak to zagraj sobie na takim freerolu gdzie gra 3 tys ludzi i wejdź do 1 setki ok?
ahah ale ty jestes zalosny. Po pierwsze nie w takich turach gralem . Raz bylem 5gdzie gralo 12 000osob, ale zrozumialem ze to nie ma sensu gra w takich turach, bo ciezko jest wejsc na final table a pozostale miejsca mnie nie interesuja. Ty lubisz wygrywac po 20centow mnie to nie kreci ????

jordan 0

jordan

Użytkownik
Po co grasz w takich free gdzie jest 3000 ludu a pula tylko 100$?

Mi by było szkoda czasu, ja gram tylko freerolle z pulą najmniej 200$ i 1000 ludu max
zgadzam sie z Jelonkiem. To jest strata czasu.
no ale sa gusta i gusciki

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Jak jesteś taki kozak to zagraj sobie na takim freerolu gdzie gra 3 tys ludzi i wejdź do 1 setki ok?
ahah ale ty jestes zalosny. Po pierwsze nie w takich turach gralem . Raz bylem 5gdzie gralo 12 000osob, ale zrozumialem ze to nie ma sensu gra w takich turach, bo ciezko jest wejsc na final table a pozostale miejsca mnie nie interesuja. Ty lubisz wygrywac po 20centow mnie to nie kreci ????
Człowieku przystopuj bo obrazasz mojego kumpla on wygrał jego sprawa jak chce to może chwalic sie nawet 20 centami, a ty sie zamknij i patrz tam swojej gry bo ostatnio sie za madry robisz, szczegolnie po tych paru wygranych turach (I co myslisz ze jestes lepszy) moze i tak ale przynajmniej nie wyzywaj innych :zoltakartka:

Prosze jak chcecie dajcie mi ostrzezenie :-?

jordan 0

jordan

Użytkownik
Człowieku przystopuj bo obrazasz mojego kumpla on wygrał jego sprawa jak chce to może chwalic sie nawet 20 centami, a ty sie zamknij i patrz tam swojej gry bo ostatnio sie za madry robisz, szczegolnie po tych paru wygranych turach (I co myslisz ze jestes lepszy) moze i tak ale przynajmniej nie wyzywaj innych :zoltakartka:

Prosze jak chcecie dajcie mi ostrzezenie :-?
nikogo nie wyzywam. Koniec tematu bo ponosza was emocje ????

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
90 któres miejce na Unibecie w New Lobby Freeroll. Wygrałem aż 2.60$ i jeszcze odpadłem strasznie fatalnie;/ miałem AJ diamonds flop AK3 daje call koleś all in drugi tez wiec go sprawdzam. Jeden miał KJ a drugi A6 myśle sobie dobrze jest a tu turn 6 i lipa koleś miał dwie parki ;/ ;/ i odpadłem a miałem ponad 50K żetonów gdybym wygrał to rozdanie zostałbym liderem ;/ szkoda

grzywkers 0

grzywkers

Użytkownik
jeśli chodzi o freerolle w unibecie to wczoraj zdobyłem 2 miejsce na 1961 osob a dzisiaj 3 miejsce na 1920 osob ???? oczywiscie omaha &quot;Happy Hour Freeroll Omaha&quot; ????
kasy za dużo nie było :p za drugie 13$ z groszem a dzisiaj za 3 miejce 8,7$ :p

jeśli ktoś zna jakieś przyzwoite freerolle omaha to prosze aby je wypisał ????

Pozdrawiam

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik

to z martinsa

a na paddy cały czas byłem w top 20 miałem ponad 25K i jeden zły call z KQ i koleś ze mną wygrał ale cóż spróbuje w następnym turnieju z taką pulą(w tym zająłem 127 miejsce niestety) ;/

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Przez większoć turnieju byłem w środku.
Jednak powoli zbierałem stack.
Na final Table przystepowalem z 8 albo 7 pozycji z 50k zetonow, najlepszy mial ich 220k, a przecietny byl 90&quot;coś&quot;k.
Cwaniaczek ze szwecji jak zaczął ze mną prowadzić napisał mi na czacie easy :p nie mogłem się powstrzymać i po wygranej odpisałem mu yes very easy. :p Więc mam satysfakcje podwójną. ????

Shot at 2007-07-25

Do góry Bottom