>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bieżące wyniki w turniejach!!!

nowy23 0

nowy23

Użytkownik
41 euro za pierwsze Martins + 70$ za drugie Mermaid i pare innych z niedawna. Wszystkich nie wkleję bo za dużo miejsca by to zajęło.
Acha wklejam tylko freerolle. Z buy in niech pozostaną moją tajemnicą :mrgreen:
Mój nick bywa różny, ale przeważnie to nowy23.. lub lnowak23, lukaszn23. Część z was może mnie znać.

spirol 30

spirol

Użytkownik
cze nowy , wyniki masz rewelacyjne, troche podobne do moich ;p , ogolnie rzecz biorac dobry gracz jestes pozdro :spokodfhgfh:

V 0

variater

Użytkownik
gratulacje nowy! nowy to je moj prawie sasiad. wczoraj walczylismy razem w mermaid na FT, ale ja bylem 7. i tylko 16,5$ wpadlo. pozdro gazownik!...

wilczur 0

wilczur

Użytkownik
Z takimi wygranymi czas już pomyśleć o jakimś profesjonalnym turnieju. Jak się robi takie wyniki w krótkim czasie (czytaj miesiąc, dwa) to znaczy, że umiejętności są na odpowiednim poziomie a szczęście jest sprawą drugorzędną. Moim zdaniem poker to gra dla zdyscyplinowanych i cierpliwych a nie tych, którzy liczą na szczęście.
Wielkie gratki Nowy i oby tak dalej. ???? ????

nowy23 0

nowy23

Użytkownik
Z takimi wygranymi czas już pomyśleć o jakimś profesjonalnym turnieju. Jak się robi takie wyniki w krótkim czasie (czytaj miesiąc, dwa) to znaczy, że umiejętności są na odpowiednim poziomie a szczęście jest sprawą drugorzędną. Moim zdaniem poker to gra dla zdyscyplinowanych i cierpliwych a nie tych, którzy liczą na szczęście.
Wielkie gratki Nowy i oby tak dalej. ???? ????
Dzięki.
Profesjonalne turki też już były w mojej karierze, ale niestety miejsca na wsop nie wygrałem ale wszystko przede mną.

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Turniej na Unibecie z Wpisowym 30VIP Points. Dokonałem jednego rebuy, czyli turniej &quot;kosztował&quot; mnie 60 VIP. Nom kolejny turniej padł łupem Banana. :p

Shot at 2007-07-11

spirol 30

spirol

Użytkownik
lol wygrales ten tur, jestem w szoku, gdy mialem tam 4k, bez zadnego rebuy to ty miales 500 zetonow, poprostu szok i go wygrales, respeckt

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
lol wygrales ten tur, jestem w szoku, gdy mialem tam 4k, bez zadnego rebuy to ty miales 500 zetonow, poprostu szok i go wygrales, respeckt
Nom masz racje :p nie widziałem Cię na stole. ???? Mogłeś zagadać. Racja miałem 500, przy dosyć wysokich limitach. ???? ;)
Dzięki. ????

jordan 0

jordan

Użytkownik
zajalem dzis 5miejsce w polskim freerollu. Nic wiecej niestety nie dalo sie wyciagnac ( przy rozpoczeci gry na final table bylem 8/10). Szalu z kasa nie ma ale te 25$ zawsze przyda sie na bukamchera ????

G 0

greglm

Użytkownik
Gratulacje Nowy23, graliśmy na jednym stole na samym początku. Odpadłem z trójką siódemek, cóż i tak nie lubie jakoś Poker Heaven ;P

Wczoraj nad ranem 7 miejsce we freerollu Pokerinside na CDPoker, nie wiem czy jest z się z czego cieszyć skoro połowa albo i więcej było sit-out, ale jakiś tam sukcesik to jest.

Do góry Bottom