blads
Użytkownik
PokerStars Turniej nr 1161847030, No Limit Hold'em Wpisowe: $100.00/$9.00 USD 812 graczy Łączna pula nagród: $81200.00 USD Turniej rozpoczął się o 13/03/2015 18:00:00 CET [13/03/2015 13:00:00 ET] Drogi/Droga bladsonpoker, Ukończyłeś turniej na 4. miejscu. Nagroda w wysokości 5 927,60 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy. Za udział w tym turnieju otrzymujesz 427,59 punktów Tabeli Liderów Turniejowych. Aby uzyskać więcej informacji na temat naszej Tabeli Liderów Turniejowych (TLB), odwiedź stronę http://www.pokerstars.pl/poker/tournaments/leader-board/ Gratulujemy! Dziękujemy za udział w grze.
Tak trochę nietypowo bo nie zrobiłem zdjęcia jak odpadłem. Spowodowane to było
faktem iż grałem na telefonie. Za 1 miejsce płacili 15tysięcy, była realna
szansa na minimum 3 miejsce, ale ostatnie rozdanie mi nie poszło. Miałem najmniejszy
stack i musiałem iść all, sprawdził mnie gość który miał 200 tysięcy więcej i
niestety moje 33 na jego 44 nie dało rady ???? Właściwie to do dzisiaj jestem w szoku,
takich pieniędzy w pokera jeszcze nie ugrałem, a najlepsze w tym wszystkim jest
to że bilet do tego turnieju wygrałem w 4 rundowych satelitach, grając na spontanie
w pracy.
Tak trochę nietypowo bo nie zrobiłem zdjęcia jak odpadłem. Spowodowane to było
faktem iż grałem na telefonie. Za 1 miejsce płacili 15tysięcy, była realna
szansa na minimum 3 miejsce, ale ostatnie rozdanie mi nie poszło. Miałem najmniejszy
stack i musiałem iść all, sprawdził mnie gość który miał 200 tysięcy więcej i
niestety moje 33 na jego 44 nie dało rady ???? Właściwie to do dzisiaj jestem w szoku,
takich pieniędzy w pokera jeszcze nie ugrałem, a najlepsze w tym wszystkim jest
to że bilet do tego turnieju wygrałem w 4 rundowych satelitach, grając na spontanie
w pracy.