Ja nawet tego nie czytam, po pierwszym zdaniu to nie ma sensu jak widzę
Ja nie mam po trochu racji, tylko ja przedstawiam fakty
O Rostowskim nikt nie wspomina, to samo jest o Wałęsie , Milerze itp itd Kaczyński niczym się nie różni ...
To są zwykli figurancji i wykonują polecenia, bo to ich zaproszono na bal i do tańca. Organizatorem imprezy jest ktoś inny, który ma tylko jeden cel, wydoić Nas na wszystkie sposoby ..
Rostowski jakieś dolary
Pawlak jakiś gaz
Tusk jakieś stocznie
Kaczyński jakies sklepy, banki , żydzi, złodziejski system podatkowy bijący jedynie w biednych uczciwych podatników, czy Nas - Naród
Ty nie umiesz czytać i liczyć ... Po co podajesz jakieś przykłady wałków na poziomie władzy ustawodawczej (pożyczka Rostowskiego i koszt linii kredytowej). Nie rozumiesz, że PIS sam dołożył więcej do dziury budżetowej w jeden rok, jak poprzednicy w 4 lata, licząc samodzielnie ruchy każdego. Jak nie wiesz o co chodzi , to się interesuj tym co jest tu i teraz. Bo to o to chodzi w propagandzie aby ciemnej masie powiedzieć o $ Rostowskiego i koszcie oblugi tej lini kredytowej , a samemu (przez PiS) wprowadzać po cichu ustawy które 4x bardziej okradają Polaków , a nie naprawiają przeszłości. Ty myślisz że coś wiesz, a 2+2 nie znasz nawet ... Zresztą to nie PIS to tworzy, a są sterowani. Opozycja aktualnie nie istnieje, bo nikt nie chce ryzykować. Ten poseł z partii Kukiza, miał odwagę krytykować PIS i obecne defraudacje, to został zlikwidowany (uprzedano go, ale chciał spróbować)... gorzej jak w Rosji u Nas ...
Jak widzisz w tle są kosmiczne sumy pieniędzy , jakie są cały czas wyprowadzane z kraju, a cały organizator to zaden Kaczyński itp. Grup interesów jest zapewne wiele i każda ma tylko jeden cel... a te wiejskie moski, PISy, pseudo prezydenci są tylko marionetkami, co do uczciwej pracy nie pójdą, a jedynie mają odwagę stanąć przed nami, kłamać, kraść tj robić zasłonę dymną dla złodzieji i jedynie korzystać z "etatu" od lat...
Ty myślisz że PIS, Kaczyńskiego, Dude interesuje los Polskiego obywatela ? Jest jedna odpowiedź NIE ! Tak było i jest od 1989 roku. Oni nie mają nic do gadania i realnie są nikim a sieją jedynie propagandę, to ich prawdziwy zawód i ich poprzedników. Życie ludzkie dla tych polskich okupantów nie ma żadnej wartości, oni kochają zabierać podatki Polakom w setkach miliardów, robią to jeszcze z taką nienawiścią, jakiej nigdzie nie można spotkać ...
Mam jedno pytanie, czy Ty myślisz że
Polska kiedyś była wolna, jakieś demokrację tu są itp ? Jak tak kiedyś nawet przez chwilę pomyślałes , to jesteś prymitywnym stworzeniem, a nie człowiekiem, zresztą to jest pytanie retoryczne, bo wyżej to juz pokazałeś. Nie mam o czym z Tobą dyskutować... ! Choć Ci trochę zazdroszczę poziomu głupoty, bo lepiej chyba nie być świadomym tego co się dzieje i bić brawo Jaroslawowi w trakcie transmisji w
TV...