adamo80
Użytkownik
To czuję może być następny odcinek "Ucha Prezesa" bo temat naprawdę kabaretowy. A tak na poważnie to zagrywka rodem z PRLu - ponieważ PiS zaczyna wprowadzać ograniczenia wolności - Prezes dostaje nagrodę człowieka wolności. W TVPiS będą mieli co pokazywać ????Słuchajcie Kaczyński dostał nagrodę Człowieka Wolności Tygodnika "wSieci" 2016 roku.
AHAHAHAHA!
Ja już nie mogę patrzeć na to wszystko. Premier, Prezydent lecą na łeb na szyję, Macierewicz o mało co nie ginie tylko po to aby zdążyć na ten pokaz. Potem te oklaski. W głowie się nie mieści. Jak by mogli ogłosili by Prezesa bogiem. Za czasów Tuska takiego lizusostwa to nie było.
Co do ograniczania wolności - podanie wizerunków uczestników manifestacji KODu i ściganie ich jak morderców i pedofili to przecież jest dowód. Kto niby za czasów Tuska tak robił. Była demonstracja Solidarności, manifestant zdzielił kijem posła PO, sprawa poszła do prokuratury i co ? Prokuratura oczywiście nie publikowała wizerunków, a sprawę umorzyła bo nie była PARTYJNA jak teraz.
To co się dzieje to naprawdę zaczyna być groźne. W PRL była zagwarantowana w Konstytucji wolność słowa, demokracja, wolność zrzeszania i CO Z TEGO skoro nikt tego nie mógł kontrolować jak np niezależny TK, sądy czy prokuratura. Dlatego podział władz i kontrola władzy wykonawczej jest tak ważna, a te głąby (elektorat PiSu) tego nie rozumie ! Dopóki policja albo wojsko nie zacznie strzelać do KODu to będzie dla was demokracja ? Wtedy to już będzie za późno !
Było tyle mocherowych manifestacji w czasie rządów Tuska, właściwie co miesiąc ???? i nikt nikogo nie ścigał przez policję ! Tak to jest panowie z forum jak się chce zmiany za wszelką cenę - adresuję to do tych co mnie wyzywali w 2015 r od peofilii a obecnie nie mają odwagi się odezwać.