Nie wiem jak można w ogóle w tej chwili analizować obietnice polityczne, programy, dyskusje posłów postkomuny z okrągłego stołu. Jedyną odpowiedzią jest to, by się dowiedzieć co za myślenie jest w partiach rządzących i innych, czytając między wierszami. Dla każdego średnio rozgarnietego człowieka nie ogladajacego rezimowych telewizji i reszty mediów jest to oczywiste, że ich to można nie wybrać, a powiesić zbiorowo, jeden po drugim. Od płotki do grubej ryby, tak zdrajców ojczyzny trzeba traktować.
Adamo, jesteś osobą, która uosabia typowego leminga i lewaka sądząc po wypowiedziach. Nie miałbym nic przeciwko, gdyby nie to, że 70% ludzi lekko jest oglupionych przez media niemieckie, źydowskie i amerykańskie dla nas, POLAKÓW i rzeczy, o których my tu rozmawiamy jest czymś obcym. Kwestia czasu, gdy dojdzie do wyłączenia tego matrixa. Nie takie katusze nasz naród musiał przeżywać. Zawsze wygrywalismy i tym razem będzie tak samo.
Dziś było 10 tyś ludzi w Warszawie na marszu przeciwko islamizacji naszego narodu, Gdańsk - 3 tyś, inne miasta też nie proznowaly, a to dopiero początek.
Czołem Wielkiej Polsce!
We wszystkich wypowiedziach antysytemowców czy narodowców przejawia się ciągle, że jest jakaś ogłupiająca telewizja czy media reżimowe. Ale pragnę zaznaczyć, że obecnie w dobie internetu i
TV TRWAM czy Republika prawie
każdy ma prawo głosu.
Każdy też może startować na Prezydenta czy do sejmu. Nikt nikogo nie zmusza do oglądania TVNu czy TVP. Może sobie oglądać
TV Republika lub czytać forum ONRu. Jest pełna wolność mediów, wypowiedzi i zgromadzeń. Hanka zabroniła, ale wojewoda uchylił bo jest
wolność słowa. W związku z powyższym każdy może przekonywać wyborców do swoich racji. I jak to mówi przysłowie -
prawda sama się obroni. Jeśli narodowcy uważają, że jest jakiś spisek, że rządzą zdrajcy niech pokażą dowody i przekonają ludzi, a to oni będą rządzić. W czasach stanu wojennego gdy rzeczywiście nie byliśmy suwerenni za głupi okrzyk "precz z komuną" można było być spałowanym lub nawdychać się gazu łzawiącego o innych sprawach jak np. śmierć Przemyka nie wspominając. Wtedy była rzeczywiście
tv reżimowa, władza reżimowa z ruskimi czołgami w Legnicy. Teraz jest tylko kwestia dotarcia do ludzi. Więc na notowania komitetu "Szczęść Boże" na poziomie 0,4% nie można tłumaczyć reżimową telewizją tylko tym, że nie są przekonujący. Czy mają rację nie wypowiadam się bo prawdę zna tylko Bóg, mnie to jednak nie przekonało. O Panu Braunie nie wiedziałem absolutnie nic, nie można powiedzieć, że byłem nieprzychylnie nastawiony przez "
tv reżimową", ale po debacie prezydenckiej kiedy go pierwszy raz w życiu zobaczyłem na przemian płakałem i się śmiałem...
Ja osobiście absolutnie nie jestem zamknięty wyłącznie na przekaz PO. Dla wyrobienia sobie zdania oglądam także
TV Republikę, słucham polityków PiSu czy ONR. Lubię niektóre wypowiedzi Korwina (te dotyczące gospodarki). Tym nie mniej analizując wszystkie za i przeciw mam określone poglądy nie narzucone mi przez media. Kiedyś jak miałem więcej czasu słuchałem nawet całych posiedzeń sejmu, gdzie przecież był suchy przekaz bez komentarzy dziennikarzy. W ogóle komentarzy staram się mało scłuchać, a głównie to co mówią sami politycy. Oczywiście często nie podaje się w mainstreamie pewnych informacji jak np. o tej kobiecie od krzyża którą powiązano ze służbami i doradczynią Komora, ale takie brudne chwyty są po obu stronach i politycy się nawzajem szachują. Wierzycie naprawdę, że gdyby to była grubsza afera PiS by tego nie rozdmuchał ? Nie zrobili tego bo mają swoje powody.