am tylko nadzieję, że po rządach PiSu jeden z drugim przejdzie taką przemianę jak mec. Giertych, który jakieś 10-15 lat temu myślał jak wy. I pamiętajcie, że jeśli PO zdobędzie nawet tylko 20% razem ze Zjednoczoną Lewicą z 12% i innymi mniejszymi partiami to będzie jakieś 35% wobec powiedzmy 40% PiSu co będzie oznaczać, że ponad 11 mln ludzi nie ma ksenofobicznych, homofobicznych i socjalnych poglądów na Polskę.
Moge , moge , moge ?! Moge pokazac wszystkie klamstwa, ktore zostaly zawarte w tych 2 zdaniach i ktore tylko swiadcza o tym jak typowy leming mysli i to nawet wedlug tutejszych wpisow jeden z wiekszych przedsiebiorcow w Warszawie, ktory wie jak z Unii brac kase . No wiec zaczynamy !!
Co do Geirtycha , hmmmm mysle sobie po co wypowiadac sie o gosciu , ktory jest politycznym trupem ? No ale cos tam napisze, nie dziwie sie, ze przeszedl taka przemiane skoro nagle byl glownym adwokatem PO i mial z tego duzo pieniedzy, a to ze kiedys probowal na strachu do UE wejsc do sejmu ? Oj tam, oj tam. Teraz liczy sie tylko znowu wladza, wladza i wladza.
Wyborcy PO i Lewicy maja wedlug Pana Adamo80 poglady
nieksenofobiczne, niehomofobiczne i socjalne.
Buhahahahahhaahha moze ktos zawolac lekarza, bo kolega pomylil niebo i ziemie.
O to moj drogi Adamo80 PO wraz z SLD czy tez TR moglo , powtarzam moglo przeglosowac ustawe o zwiazkach partnerskich, o tym ze takie pary moga adoptowac dzieci itd. Mieli nawet przez 5 lat Prezydenta , ktory nawet i to by podpisal . WIec ja sie pytam gdzie te PO jest nie homofobiczne ? Szkoda , ze nie zauwazasz ze nawet wyborcy PO sa konserwatystami i nie chca takich zmian, dlatego tez PO sie na to nie decyduje. AJAJAJ 2 klamstwo sprostowane.
3 Klamstwo
Skoro nie sa ksenofobami to czemu juz dawno nie zglosili sie do KE i powiedza. Hej Junker bierzemy ile nam dasz , bo nasi wyborcy wszystko zrozumieja.
Ano nie jest tak, nawet wieksza czesc wyborcow PO nie chce uchodzcow. I Kopacz wie , ze jak teraz na cos sie zgodzi to jej slupki spadna na poziom 8-10 % ????
Czyli ta twoja PO nie jest taka kolorowa.
Co do socjalnosci tych partii, czy to jest socjalne ze matkom sa zabierane dzieci ? Ze w Polsce istnieje czarny rynek, na ktorym handlowane jest wlasnie takimi dzieci, ze dzieci sa zabierane bo wtedy Domy dziecka dostaja na jedno okolo 4tys mies. ? Zostawie to bez komentarza.
A teraz crem de la crem wypowiedzi Adamo80 i jego wielka matematyka !
Zapraszam na mala lekcje matematyki na poziomie 2 klasy gimnazjum . Zaczynamy !
Zaczne od % jakie podal Adamo80.
PO 20% niby ok , choc jak sondaze daja 22 to trzeba zawsze odjac 4-5 bo najczesciej sondazownie dzwonia do duzych miast, a nie np na wchodnia sciane gdzie rzadzi i dzieli PiS. Dajmy na to wezmiemy do naszych obliczen 18 %, ano zeby bylo sprawiedliwie.
ZLEW 12 % , hmmmm tutaj juz musze powiedziec stop ! sondaze daja od 5-10 % i nawet jak lewica sie ogarnie i wezmie poparcie PO to bedzie to 10% i taki wynik tez wezmiemy do tych obliczen.
Reszta partii 3% . Nie wiem do konca jakie autor mial na mysli partie polityczne , ale chyba jakies Petru nie Petru i inne tam , tutaj niestety pompowanie przez sondaze nie pomaga i te partie osiagnal max 2 %
Podsumowujac mamy razem 31 %
Wyznaczylismy X i teraz zaczynamy liczyc.
Adamo wzial liczbe mieszkancow w Polsce i pomnozyl ja przez 35 % i wyszlo mu 11 mln. Spradzamy
38mln ( wedlug wiki ) *35% = 13,3 mln
Wszystko dobrze fajnie , ale czy wszystkie osoby zyjace w Polsce maja prawo wyborcze i maja juz poglady ?
O ile wiem to dzieci w wieku 2 lat nie moga powiedziec slowa Warszawa, a juz maja glosowac ?
A wiec musimy wziac inna liczbe do naszych dzialan
30 565 826 (liczba osob uprawniona do glosowania) * 31% ( moje prognozy) =9 475 406
Juz mamy tyko prawie 9,5 mln. osob z takim pogladem. Mozna powiedziec duzo, ale czy wszystkie osoby uprawnione ida tez glosowac ?
A no nie sprawdzmy jaka byla frekwencja w 2011 roku.
Wynosila ona 48,92%
Wiec musimy od naszych 9,5 mln osob znow zabrac pare osob , bo nie wszyscy glosuja wiec wychodzi nam :
9 475 406*48,92% = 4 635 368
Wiec tylko 4,6 mln Polakow w Polsce wedlug Adamo80 nie jest ksenofobami, homofobami i sa socjalni. Ja sie pytam gdzie te 6,5 mln, o ktorych Adamo80 jeszcze mowil ?!?!
I o to jak w 10 minut, mozna wszystkie klamstwa sprostowac i pokazac , ze ten czlowiek nawet jak wstaje to najpierw sie modli do D.Tuska, a potem jeszcze po drodze caluje obraz z E.Kopacz.
Na to co napisalem, kolega Adamo80 nie podpisze , bo z faktami nie mozna dyskutowac one po prostu sa