normalnie się zapisujesz, ten bonus od wpłaty i tak jest przyznawany po zrobieniu obrotu więc on ci w żaden sposób nie blokuje pozostałych dwóch promocjiWiecie jak otrzymać 200 zł zakładu bez ryzyka oraz 30 zł za rejestracje nie zapisując się na bonus powitalny od wpłaty ?
mam to samo co kolega i support też mi odpisał ze maja problem techniczny i ze powinno niedługo wrócić... o co chodzi...Ile mniej więcej czekaliście na otrzymanie zwrotu po przegranym pierwszym zakładzie?
W moim przypadku minęło już 24h mimo, że podczas rozmowy mailowej z supportem zapewniano mnie ze jest to automatyczny proces. Dziś rano napisali mi ze mieli problem techniczny i zaraz powinienem otrzymać zwrot... i od tamtej pory nic a kontakt z supportem się urwał. Zastanawiam się czy to naprawdę aż taki zacofany bukmacher, czy też faktycznie mają poważne problemy techniczne a moze po prostu firma krzak, która pojawiła się na rynku tylko 'tymczasowo' ?
Oczywiście ze zgodnie z regulaminem. Support przestał odpisywać na jakiekolwiek wiadomości ale dzisiaj rano pojawił się w końcu zwrot na koncie. Czyli na zwrot czekałem około 43 godzinmi dodało automatycznie zwrot. A czy zgodnie z regulaminem zrobiłeś depozyt w przeciągu 7 dni od rejestracji, żeby załapać się na tego bonusa ?
oddało Ci ? mi jeszcze nie a minęło 34h...Oczywiście ze zgodnie z regulaminem. Support przestał odpisywać na jakiekolwiek wiadomości ale dzisiaj rano pojawił się w końcu zwrot na koncie. Czyli na zwrot czekałem około 43 godzin
Tak, i teraz odpisali maila w końcu z przeprosinami. pieniądze zlecone do wypłaty dotarły już na konto.oddało Ci ? mi jeszcze nie a minęło 34h...
Pieniądze wracają na konto główne. Można na spokojnie wypłacić jak kupon nie wejdzie, ja tak zrobiłem. Trzeba pamiętać że na kuponie za te 200 zł muszą być tylko dwa zdarzenia i kurs każdego z nich minimum 1.8. Co do wypłaty to chyba po 2 minutach miałem kasę na koncie.Czy tutaj również jest saldo bonusowe jak w sts czy niestety jak wejdę w bonus od wpłaty nie wypłacę póki nie obrócę?
W weekend też wypłacają?Pieniądze wracają na konto główne. Można na spokojnie wypłacić jak kupon nie wejdzie, ja tak zrobiłem. Trzeba pamiętać że na kuponie za te 200 zł muszą być tylko dwa zdarzenia i kurs każdego z nich minimum 1.8. Co do wypłaty to chyba po 2 minutach miałem kasę na koncie.
tego nie wiem, ja wypłacałem w piątekW weekend też wypłacają?
Tak. Przegrałem i po 5 minutach kasa na saldzie, a po 10 już na koncie w mBanku.W weekend też wypłacają?