???? ???? ????
Też mam Ci zrobić korekte?wiem ze mozna podwuja szanse bo pytalem supportu. jeszcze jakies pytania ?
Najpierw czytajcie, potem zadawajcie pytania. Po to napisali regulamin żeby go przestrzegać. Zakład dwudrożny, a podwójna szansa to co innego.# Betway.com zastrzega sobie prawo do odmowy uznania zgłoszenia bonusowego w przypadku podejrzenia próby ominięcia regulaminu przez klienta(ów)
# Aby móc dowolnie dysponować kwotą depozytu i bonusu musisz najpierw wykonać trzykrotny obrót (3x) kwoty depozytu i bonusu w naszym serwisie bukmacherskim grając zakłady trójdrożne (1X2) po minimalnym kursie 1.70, zanim będziesz mógł dowolnie dysponować kwotą depozytu i bonusu.
# Nie akceptujemy zakładów dwudrożnych, gdzie kurs na zwycięstwo jednej lub drugiej drużyny (zawodnika/zawodniczki) jest równy, lub wyższy niż 1.70, jak również jakichkolwiek zakładów przeciwstawnych w jednym spotkaniu. Tak zawarte zakłady nie będą akceptowane do udziału w promocji.
Zanim coś napiszesz to się zastanów.Zakład trojdrozny to taki co ma 3 mozliwosci, czyli 1x tez jest takim zakladem bo sa 3 mozliwosci: 1x, x2, 12, a jezeli nie ma dostepnego zakladu 1x to mozna oczywiscie zagrac np za 100zl 1 i za 50zl x, sam tak gralem i nie bylo problemu
kwiatekptl napisał/a:
Zakład trojdrozny to taki co ma 3 mozliwosci, czyli 1x tez jest takim zakladem bo sa 3 mozliwosci: 1x, x2, 12, a jezeli nie ma dostepnego zakladu 1x to mozna oczywiscie zagrac np za 100zl 1 i za 50zl x, sam tak gralem i nie bylo problemu
Zanim coś napiszesz to się zastanów.
Nie wiem co wam pisał support ale według mnie po to jest regulamin żeby go przestrzegać!
podobnie jest w BaH, mimo że mecze zaczynały się o 1 to po północy nie szło już ich stawiać. Zresztą do US Sport są lepsze buki aniżeli ten w któym teraz chciałeś graćCzy w Betway zawsze tak jest że mecz z NBA i NHL rozpoczynają się po 1.00 a tuż po północy już nie ma możliwości na nie postawić? Trochę mnie to zmartwiło bo planowałem otworzyć u nich konto ale chyba się jeszcze zastanowię... ????
o co chodzi z tym surebetem bo nie rozumiem ? ;-)jak masz konto bankowe na owe dane to tak
Albo spróbuj zrobić surebeta z bukiem w którym masz dobre dane i licz, że w Betwayu akurat przegrasz
Gram w betway i takiej sytuacji nie mialem.Czy w Betway zawsze tak jest że mecz z NBA i NHL rozpoczynają się po 1.00 a tuż po północy już nie ma możliwości na nie postawić? Trochę mnie to zmartwiło bo planowałem otworzyć u nich konto ale chyba się jeszcze zastanowię... ????