Kolego spinow nie ma i nie bedzie ale admin nikogo o tym nie informuje ze jak wplacisz 250 to iles tam musisz obrocic w kasynie....O szczegoly pytaj na live czacie ale z tego co wiem spinow nie otrzymasz i tyle(chyba ze obrocisz).....Pozdrocos trzeba zrobic by otrzymac te spiny? wpłata 250 PLN pdowojona, ale spinów nie ma. cos trzeba gdzieś wpisać bądź wysłać?
Nic nie weryfikowałem, po prostu wypełniłem formularz zgodnie z tym co jest na koncie, 2 moich ziomków też dostało bony. Może nazwa użytkownika?bo często nazwą użytkownika u nich jest mail...pemo dzięki za informację,a jakoś konto weryfikowales?
Marcinie! będzie dziś czyt.w środę dodany ten bonus? delikatnie pogoń tego 'mechanika' i do dzieła bo jest trochę na forum do zrobienia ????
Tak, lista od rana jest już u managera. Napisał mi, że postara się dopisać bonusy jeszcze dzisiaj.Marcin buszuje od rana na forum to pewnie laptop sprawny i bonusy zostaną dziś dopisane
Nie dokuczaj mi ;-) I nie wprowadzaj mnie w błąd.Pemo- no wpisałem za nazwę użytkownika swój e-mail...
filonski to chyba czlowiek nierozumny,albo nie czytający regulaminu.
Więc tłumacze: wpłaciłeś 400 masz 800 i ,żeby wypłacić trzeba:
"Przed wypłatą środków Bonus oraz przypisana mu część wpłaty muszą zostać obrócone 10 razy po kursie nie mniejszym niż 2.25, na kuponie muszą być min. 2 zakłady (bonus 100% do 400PLN)"
CZYLI masz tam bonusy,zakladka wzięte % obrót ,obrócisz 100% i wypłacasz cały hajs, teraz te 800 zł to wszystko jest traktowane jako środki bonusowe bo i tak NIE WYPŁACISZ NIC przed obrotem. Żeby się liczyło do obrotut to musisz mieć minimum 2 zdarzenia na kuponie, o kursie ŁĄCZNYM nie mniejszym niż 2.25 jak w regulaminie i 10razy musisz tak zagrać po 800 lub rozlozyc na 100 kuponów po 80zł ????