dokładnie skoro okradli nas teraz to mogą też zrobić w przyszłościjak widać bonusu nie dają każdemu, już ponad 48 godzin od rejestracji i wysłania maila i bonusu nie ma więc raczej nie będzie. To znak, że nie traktują poważnie klientów i żeby tam nie wpłacać ani grosza ????
nie wiem jak to wyglada w praktyce , ale moze reszte bys jakos na pokerze "uwalil" no chyba , ze zabieraja i czyszcza konto na zeroWitam!!!
Mam pytanie odnośnie tego bonusu. dostałem te 5$ i obróciłem je i teraz mam 150$. W regulaminie pisze ze nie mozna wypłacić więcej niz 25$. I wcześniej trzeba wpłacić minimum 10$. Czyli jak wpłace te 10$ to mogę wypłacić 25$ zgodnie z ich wymogiem a potem całą resztę drugą wypłatą. Proszę o pomoc.
troche juz jest , ale stosunkowo nowy , jestem ciekaw jak oni przetrwaja na rynku przeciez zakladow to nikt tam nie bedzie gral po takich kursach , znaczy bez bonusow nikt nie wplaciMacie więcej info o tym buku? Nowy na rynku?
Dajcie 5zł,nie bądźcie niegościnni,a jak macie 10,to dajcie 10a co im napisaliscie w tym emailu ? dajcie 5 zl i login , czy cos jeszcze ?
Oczywiście,że możesz wypłacić bez depozytu ???? !! I bez weryfikacji ???? !!juz po 12 godzinach jednak dali mi te 5 dolcow ! czyli teraz co moge wypalcacic te 25 $ bez zadnych depozytow jak oczywiscie uda sie obrocic
Musisz jeszcze poczekać aż kolejnych 10 osób napisze, że trzeba wpłacić 10$ i max wypłata to 25$obrocilem co trzeba i teraz rozumiem, ze robie przelewik 10usd i wyplacam 35 usd?
jak wpłacisz 10 to tak możesz razem 35 wypłacić, potwierdzone info z supportuobrocilem co trzeba i teraz rozumiem, ze robie przelewik 10usd i wyplacam 35 usd?