kasztan511
Użytkownik
Do mnie przyszło potwierdzenie mailem o dopisaniu do konta tych 5 dolców , pozdrawiamDostałeś potwierdzenie emailem czy tylko zalogowałeś się na konto i było?
Do mnie przyszło potwierdzenie mailem o dopisaniu do konta tych 5 dolców , pozdrawiamDostałeś potwierdzenie emailem czy tylko zalogowałeś się na konto i było?
Właśnie to jest jedna wielka zagadka. Okazuje się, że nie jest to bonus bez depozytu, bo chcąc wypłacić jakąkolwiek opcją (a wachlarz wyboru dość ubogi), najpierw tą metodą trzeba dokonać depozytu - minimum 10 euro. Więc gra nie warta świeczki generalnie.Czy jak już obróce bonus to muszę wpłacić 10$ tak ? I teraz ile mogę wypłacić 25$ + 10$ czy aby 25$ czyli 15$ na czysto ? Po wpłacie trzeba obrócić czy można od razu wypłacać ?
nie jesteś sam :] u mnie jakieś 34 i cisza40 godzin od wysłania meila i nadal nie mam kasy dopisanej.
Wiadomo. A Ty byś tak nie chciał? :grin:Śmiać mi się z was chce???? Wy to chcielibyście dostać za darmo kasę,najlepiej bez obrotu,bez max wygranej i do tego wypłacić gdzie chcecie bez weryfikacji. Jeżeli dla was nowością jest,że trzeba złożyć depo przed wypłatą na skrill to znak,że ferie się kończą.
ehhh to trzeba sie szybko rejstrowac bo widze, ze 70pln za same skany daja ????Wysłanie skanu i jakiejś lipnej faktury-parę minut.Wpłata i zlecenie wypłaty-2 min.Sam sobie odpowiedz czy warto tyle czasu "stracić" dla 70zł,bo pewnie dla 90% beneficjentów tej promocji to miesięczne kieszonkowe.