Za wiele od kursów w bet365 się nie różnią...Gra obecnie tu i tu i porównywałem tenis i NBA.ale kursy poniżej poziomu krytyki.
To dlaczego Vader nic nie napisał, że żeby wypłacic to trzeba najpierw coś wplacać?Można po wcześniejszej wpłacie.
Przecież u 99% bukmacherów żeby wypłacić na MB to trzeba wpłacić tą metodą.To dlaczego Vader nic nie napisał, że żeby wypłacic to trzeba najpierw coś wplacać?
Nie wplacaj, niech przepadna:]:grin::grin:Obróciłem. Szczerze to nie czytałem regulaminu. I teraz zastanawiam się czy jest sens wpłacać by wypłacić wygraną ok 70zł ...
Jak mam bawić się z rachunkami, których nie mam to dziękuję ????Nie wplacaj, niech przepadna:]:grin::grin:
Wszystko masz wcześniej napisane, wysil się troszke i poczytaj to tylko 3 strony ????Hm,zarejestrowałem się napisałem email o przyznanie bonusu.
Mam prośbę może mi ktoś wytłumaczyć jak trzeba obrócić to 5$ ile razy i po jakim kursie ? I oco chodzi z tymi 25$
Oraz czy mogę np wpłacić do tego buka zalóżmy dolary jak konto moneybookers mam w PLN ?
Np stawiam 5$ x na kwote 25$ i jak bym wygrał zalózmy 40$ to po 5 dniach od przyznania bonusu zostaje mi tylko 25 $ ? i pozniej za to można nadal sobie grac ?
Ja teraz dostałem, prawie po 24 h a niby mają 48 na przyznanie bonusu wiec wiesz, wkoncu dostaniesz ;pHm wczoraj napisałem i nadal nie mam kasy na koncie.
Przyszedł tylko jakiś email
Welcome to BetSpace Support Center
i jakies haslo.....