polczas111
Użytkownik
Czy tylko ja tak mam, że np. wejde w oferte tenisa i wiekszosc meczy jest zablokowanych albo mozna stawiac jeszcze mecz typu tj. Nalba-Berlocq ???? ? Chyba coś im się z tą ofertą poprzestawiało ?
też tak miałem ale jakoś to pukładali ????Czy tylko ja tak mam, że np. wejde w oferte tenisa i wiekszosc meczy jest zablokowanych albo mozna stawiac jeszcze mecz typu tj. Nalba-Berlocq ???? ? Chyba coś im się z tą ofertą poprzestawiało ?
Tak możnaPytanie podstawowe - czy po otrzymaniu i obróceniu lub przegraniu tego 5 USD mozna sie normalnie ubiegac o 100% bonus od 1 wplaty ?
pisalem kolo 16 i juz dzis mialem jakies 30 min temu mozna gracw kasynie (przegrane ) ????ile czekaliście na dopisanie, bo ja napisałem wczoraj o 17, a bonusu jak nie było tak nie ma?
raczej na pewno konto się zeruje po wypłacie tych 25$ bo to by nie miało sensuTo co musze zrobic żeby móc wypłacić te pieniądze? Musze wplacic do nich depozyt czy co?
Wpisuj bez "-"Mi wyskakuje błąd podczas rejestracji po wpisaniu kodu pocztowego.Miał ktoś też z tym problem??
Można po wcześniejszej wpłacie.Wpisuj bez "-"
Apropo orientuje się ktoś jak się potem wyplaca,? Mozna na Moneybookers?
Pewnie po to,że dostajesz 5 USD bez depozytu.Zwracam się do autora tego tematu,po co nadałeś tematowi tytuł " Betspace - 5 USD bez depozytu"??
Pod warunkiem, że nie masz aktywnego innego bonusa.Pewnie po to,że dostajesz 5 USD bez depozytu.