Dobra! Udało mi się, tylko teraz jest misja to wypłacić. Do wypłaty wybrałem Neteller. Ja mam wpłacić do neteller,a potem do bukmacha 10$ i wypłacić po prostu czy jak ??
"Dear Player,
Unfortunately we cannot credit your account with this bonus as the promotion is valid only for new players who registered account from the 20th till the 28th of February 2013.
Best regards www.Betspace.com"
Szkoda, chciałem spróbować szczęścia ????
Bonus 5 USD betspace-wyplata
Był już temat o tym ale jest zamknięty. Teraz przypomnialo mi się ze obrocilem ten bonus ale nie wypłacilem. Co potrzeba zeby wypłacić bonus? Wiem ze potrzebny jest rachunek ale nie mam takiego. Ostatnio wypłacilem pieniądze z sts mi mam ze strony swojego banku w pdf wydruk z moim imieniem nazwiskiem i adrsem wiec takie coś wystarczy? I czy wypłata przez Skrilla tylko, o akurat nie mam wiec będe musiał założyć. Proszę o odp
Ja się trochę namęczyłem z wypłatą z Betspace. Chyba najbardziej ze wszystkich do tej pory. Co prawda nie ten bonus 5 USD, a 50 USD ten na start. Wymagali ode mnie 3 rzeczy:
1) skan dowodu
2) skan ze Skrilla na którym widać wpłatę do nich
3) skan rachunku bankowego z danymi użytkownika z ostatnich 3 miesięcy
Skan dowodu musi być widoczne zdjęcie i koniecznie skan ze Skrilla musi być widoczny przelew do nich. Tego ostatniego szczególnie nie rozumiem. Tak jakby nie wystarczył screen ze Skrilla z moimi danymi.
Ja im wysłałem skan dowodu,screen ze skrilla(nie ma dla mnie nic dziwnego w tym,że chcą widzieć przelew do siebie-niektórzy na siłę szukają problemów) i fakturę za jakiekolwiek zakupy.Wszystko przeszło bez najmniejszego problemu.
1wszy raz sie spotykam z czyms takim. Nie szukam na siłę problemow tylko oni na siłę szukają utrudnien. Nie wystarczyl screen z moimi danymi ze Skrilla ?
W comeon miałem identyczną weryfikację i też chcieli screen z przelewem do nich.A tak poza tym co mi robi za różnicę czy zrobię screen na stronie głównej czy w historii z jedną wybraną transakcją?