Wygra do zera.Więcej Zakładów - To WIn to Nil
Co to za zakład u betsafe?
W każdym kuponie który postawisz musi być przynajmniej 1 zakład o kursie 1.50 lub wyższy, inaczej nie będzie się liczyć do obrotu.Mam pytanie co do tego bonusu 5zł.
"Kwota bonusu musi być obrócona przynajmniej 25 razy w naszym serwisie bukmacherskim z minimalnym kursem jednego zdarzenia na kuponie wynoszącym 1,50, zanim będzie nim można dowolnie dysponować."
Czyli mam ogólnie zrobić obrót na 125 złotych? Ten kurs 1,50 ma być na jednym zdarzeniu czy kilka może być?
Trochę banalne pytanie ale zazwyczaj w tych bukach co gram to jest 6krotność bonusu wymagana do obrócenia i kurs łącznie ma być powyżej 1,50.
A chcę dokładnie wiedzieć jak tutaj jest.
Z góry dzięki za odpowiedź
Po zalogowaniu się masz coś takiego:Czy można zmienić walute, w której gramy, bo zakładałem konto pod pokera, więc wybrałem $$$, ale zakłady wolałbym pograć w PLN. Dzięki za odp.
Nie da sie, musisz nowe konto zalozyc.Czy można zmienić walute, w której gramy, bo zakładałem konto pod pokera, więc wybrałem $$$, ale zakłady wolałbym pograć w PLN. Dzięki za odp.
Na konto ojca raczej wiekszych problemów nie bedzie wpisz tylko swoje imie i nazwisko a oni przelew puszcza bank raczej na 99% zaksieguje przelew u Twojego ojca a to że się bedzie roznic imie napewno nie spowoduje problemówCzy mogę wypłacić pieniądze na nie swoje konto bankowe? Proszą o przesłanie skanu dowodu i paszportu, co bez problemu mogę zrobić. Jednak nie posiadam na razie konta w banku, więc nie wiem czy nie będzie problemu jeśli będę chciał wypłacić pieniądze na konto ojca.
Z całą pewnością czytałeś regulamin :?:Betsafe to pierd.. oszusci!!!
Wygrałem w ten weekend sporo kasy z darmowych spinów, zleciłem wypłate.... a ci zablokowali mi konto!!!! Hamstwo na maxa!!!
nie wiecie czy buk betsafe oczekuje kopi dowodu osobistego czy czegoś podobnego przy wypłacie środków???