o Batsafe
Witam,
Nie miałem dotąd przyjemności wypowiadać się na tym forum i chociaż jestem tu od niedawna (bo od dzisiaj) od razu chciałem się podzielić pewną uwagą na temat jednego z bukmacherów a mianowicie Batesafe wynikającą z mojego doświadczenia w kontaktach z Bukmacherami (gram u 15).
Obstawiłem mecz piłki nożnej w Betsafe under 4,5 po kursie 1.90 w pucharze Norwegii Sandness ULF - Stord. Ci co także obstawiali to wydarzenie wiedzą że mecz zakończył się rezultatem 1:0. Tymczasem betsafe rozliczył mi zakład jako over 4,5 po kursie 1.80 (dodam że w momencie obstawiania nie było takiego kursu. Dla kontrastu over 4,5 wynosiło wtedy w centrebet 2.40 (co oczywiście też obstawiłem).
Dodatkowo bardzo niekorzystne postanowienia regulaminowe dotyczące wypłat (sam właśnie doświadczam).
- trzeba obrócić WŁASNYM nie bonusowym depozytem przynajmniej raz, aby wypłacić pieniądze;
- procedura weryfikacji przy wypłacie obejmuje
sprawdzenie dowodu, paszportu, rachunku telefonicznego (ostatniego) -szkoda że jeszcze nie rozmiaru buta i koloru skarpetek. Kiedy już zleci się taką wypłatę czeka się i czeka i czeka...ciekawe kiedy je dostanę...o ile w OGÓLE dostanę
- szybki ale mało konkretny support, który zamiast wyjaśniać odsyła do regulaminu (to mogę zrobić i ja ale co jeśli czegoś w regulaminie nie ma)?
Jednym słowem: nie polecam batsafe, bo dla mnie to zwykli złodzieje. Taka jest moja opinia. Ze swojej strony doradzam tym, którzy wybierają buków do grania np. surbetów ale także jakiekolwiek inne zakłady,
żeby 2 razy się zastanowili zanim powierzą jakiekolwiek pieniądze tej firmie. Dziękuję za przeczytanie mojej wypowiedzi i pozdrawiam wszystkich. Od razu dodam, że nie reprezentuję żadnej firmy czy organizacji, której celem byłoby oczernianie kogoś, ponieważ jest bardzo wielu uczciwych i wypłacalnych bukmacherów ale ponieważ mogłoby to stanowić reklamę którejśc z nich nie będe ich tu wymienił. Ta wiadomość powstała ku przestrodze dla potencjalnych klientów tego buka - Betsafe.
Paolo