>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betsafe - ogólna dyskusja

Status
Zamknięty.
tomi2288 0

tomi2288

Użytkownik
Siema

Dziala wam Betsafe, bo mi wyskakuje taki komunikat

&quot;Not Found

The requested URL /ipblocked.html was not found on this server.&quot;

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Działa. Wyczyść ciasteczka na przeglądarce. Spróbuj może pod inną przeglądarką.
Ale z komunikatu sądzę, że to wina dostawcy Twojego internetu.
Widzę, że masz chyba jakąś dziwną sieć kolejową.

tomi2288 0

tomi2288

Użytkownik
próbowałem an operze , mozilii , explorer, nic nie dało, ciasteczka tez wyczysciłem i lipa tez.

neta mam 2 mb z kolejówki, inne buki chodza ten nie chce, ( a ładna kase tam wczoraj trafiłem)

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Co sądzicie o tym bukmacherze na dzień dzisiejszy, bo mam zamiar tam wpłacic kasę, ale słyszałem ze jakies kradzieże tam są? Czy jest wypłacalny ten bukmacher? Z góry dziękuję za odpowiedź.

bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
Co sądzicie o tym bukmacherze na dzień dzisiejszy, bo mam zamiar tam wpłacic kasę, ale słyszałem ze jakies kradzieże tam są? Czy jest wypłacalny ten bukmacher? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Jeśli nie jesteś kobietą i będziesz regularnie wtapiał kasę to nie powinieneś mieć żadnych problemów. :cool:
Odnośnie limitów. W sierpniu obstawiłem u nich z kilkanaście meczy. Na każdy z nich moja część stawki (większa część) poszła do akceptacji. Dziwnym zbiegiem okoliczności w 90% przypadków ich &quot;specjaliści&quot; zmieniali kurs kilka minut po tym jak obstawiłem dane kursiwo (oczywiście stawki nie zostały zaakceptowane). A wcześniej, nawet przez kilkanaście godzin kurs nie był aktualizowany...
Poza tym zmieniają dowolnie regulamin konkursów po ich zakończeniu na niekorzyść gracza (piszę z własnego doświadczenia).
Zwykłe złodziejstwo i amatorszczyzna, jeden z ostatnich buków jakie bym polecił ;)

napoleon 55

napoleon

Użytkownik
Wygram z darmowych spinów troche kasy. Nie byłem jeszcze weryfikowany. Mógłby ktoś napisać czy chcą standardowo dowód+konto w banku+rachunek?? Bo slyszalem ze ciezko od nich wyplacic i robie wszystko aby nie wyplacic od nich kasy????

napoleon 55

napoleon

Użytkownik
Zleciłem w poniedzialek w nocy wyplate i sprawdzalem we wtorek i nie moglem juz anulowac wyplaty. Pisalem do suporrtu czy wyplata poszla na konto to dostalem odp ze bd do 3 dni roboczych. Jestem mile zaskoczony, bo myslalem ze bd odemnie chcieli mase dokumentow a wysylalem im dawno temu tylko dowod:grin: Jutro kasa powinna byc na koncie wiec napisze czy wyplacili;)

edit: Jest kaska duzy +++++++ dla betsafe. Szybko, bezproblemowa wyplata bez skanow ????

money 52

money

Użytkownik
hmm powiem tylk oze zaskoczyl mnie ten buk in plus,otoz po weryfikacji konta zlecilem wyplate okolo 1 w nocy,dzisiaj o 14.00 mialem juz pienaidze na koncie i nie mam zadnego moneybookers

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
A ja się znowu niemiło zaskoczyłem. Chciałem wypłacić hajs na konto bankowe, a oni mi anulowali i musiałem wypłacić na MB, ponieważ depozyt składałem przez MB. A kiedyś to nie miało znaczenia, wpłacałem z banku -&gt; wypłata MB i odwrotnie. Ehh, no nic. ;p

boberek34 0

boberek34

Użytkownik
Udało mi się wypłacić z tych spinów na Zakłady sportowe 132zł, nie grałem u nich, więc spytałem się na czacie, czy jest możliwość wypłaty. Później wiadomo, wpłata i wypłata jak to za pierwszym razem. Gościu od nich coś zwlekał z odpowiedzią, a po 5 minutach wypalił z tym:
&quot;Lukasz: Informujemy, iż decyzją naszego działu bezpieczeństwa Pańskie konto gracza zostało zamknięte na czas trwania procesu weryfikacji. W związku z tym, prosimy o przesłanie na adres [email protected] kolorowego skanu/zdjęcia cyfrowego obu stron dowodu osobistego i drugiego dokumentu tożsamości ze zdjęciem (np. prawa jazdy/paszportu) oraz dowolnego rachunku wystawionego na Pana dane (na przykład rachunku za prąd/ telefon itp.). W przypadku braku rachunku nasz dział bezpieczeństwa akceptuje również zrzuty ekranu z Pańskiego konta bankowego. W tym przypadku prosimy o zamazanie/zakreślenie wszystkich innych danych poza danymi osobowymi.
Lukasz: Po otrzymaniu w/w dokumentów skontaktujemy się z Panem w celu zakończenia procesu weryfikacji.&quot;

Czy po przesłaniu tych dokumentów jest szansa na wypłatę, czy już mogę pożegnać się z tą darmową kasą i kontem u nich?

bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
Z tym wysyłaniem dokumentów (ID, prawko, rachunek na twoje dane) to pic na wodę. W moim przypadku dostałem maila zwrotnego w 5 min po wysłaniu skanów, że konto zostało zeryfikowane. Wątpię by dogłębnie to sprawdzali. A do ciebie pewnie jeszcze zatelefonują.
Betsafe zrobi wszystko co możliwe żeby nie wypłacić kasy, tym bardziej że nie robiłeś żadnego depozytu a wypłacasz 132zl (śmiem twierdzić, że dla betsafe to nie mała kwota...:grin ???? .
Jeśli wszystko będzie się zgadzać to kasę ci na pewno wypłacą.

boberek34 0

boberek34

Użytkownik
Z tym wysyłaniem dokumentów (ID, prawko, rachunek na twoje dane) to pic na wodę. W moim przypadku dostałem maila zwrotnego w 5 min po wysłaniu skanów, że konto zostało zeryfikowane. Wątpię by dogłębnie to sprawdzali. A do ciebie pewnie jeszcze zatelefonują.
Betsafe zrobi wszystko co możliwe żeby nie wypłacić kasy, tym bardziej że nie robiłeś żadnego depozytu a wypłacasz 132zl (śmiem twierdzić, że dla betsafe to nie mała kwota...:grin ???? .
Jeśli wszystko będzie się zgadzać to kasę ci na pewno wypłacą.
Oby tak było. Co do depo to i tak będę musiał go zrobić, żeby wypłacić. Wiesz może, czy trzeba depo obrócić?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Oby tak było. Co do depo to i tak będę musiał go zrobić, żeby wypłacić. Wiesz może, czy trzeba depo obrócić?
Tak... i co raz więcej utrudnień wymyślają.
Różne już miałem z nimi historie - min. anulowane wypłaty.
Buk z dnia na dzień staje się co raz słabszy. Taka smutna prawda.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom