Udało mi się wypłacić z tych spinów na Zakłady sportowe 132zł, nie grałem u nich, więc spytałem się na czacie, czy jest możliwość wypłaty. Później wiadomo, wpłata i wypłata jak to za pierwszym razem. Gościu od nich coś zwlekał z odpowiedzią, a po 5 minutach wypalił z tym:
"Lukasz: Informujemy, iż decyzją naszego działu bezpieczeństwa Pańskie konto gracza zostało zamknięte na czas trwania procesu weryfikacji. W związku z tym, prosimy o przesłanie na adres
[email protected] kolorowego skanu/zdjęcia cyfrowego obu stron dowodu osobistego i drugiego dokumentu tożsamości ze zdjęciem (np. prawa jazdy/paszportu) oraz dowolnego rachunku wystawionego na Pana dane (na przykład rachunku za prąd/ telefon itp.). W przypadku braku rachunku nasz dział bezpieczeństwa akceptuje również zrzuty ekranu z Pańskiego konta bankowego. W tym przypadku prosimy o zamazanie/zakreślenie wszystkich innych danych poza danymi osobowymi.
Lukasz: Po otrzymaniu w/w dokumentów skontaktujemy się z Panem w celu zakończenia procesu weryfikacji."
Czy po przesłaniu tych dokumentów jest szansa na wypłatę, czy już mogę pożegnać się z tą darmową kasą i kontem u nich?