>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betsafe - ogólna dyskusja

Status
Zamknięty.
M 3

mistrzunio

Użytkownik
zastanawiam się między tym bukiem a bet24,(w obu bukach czas obrotu bonusem nieograniczony,ale chyba betsafe lepszy???)
a jakiego typu promocje mieliście od nich(powiedzmy w ciągu ostatniego pół roku)

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Wpłacaj do Betsafe i sobie będziesz grał na co chcesz. Przed chwilą wystawili do ofert zakład, który im zaproponowałem - ten pierwszy ???? https://www.betsafe.com/setfilter.htm?&amp;amp;compid=15376
To teraz namów pięciu kumpli żeby wbiegli na płytę. Tobie nie radzę. Bo jak gdzieś padną dane i Betsafe zobaczy, że sam wbiegłeś żeby podnieść frekwencję to mogą Ci anulować zakład.
@4.50 piechota nie chodzi. Tylko jak będziecie mieli już nagrane to napisz analizę do Typów Dnia. To wtedy inni też coś ugrają ;)

I 1

informatix

Użytkownik
jak wiecie BetSafe przed wypłatą pieniędzy musi zweryfikować konto klienta czy nie zarejestrowaliśmy sie na dany osoby 3-ciej
No ja niestety grałem na dane ojca i teraz wypłacić nie moge a troche nagrałem tam...
Ojciec 2 dokumentów dać niechce bo jest pewien że wezmą na niego pożyczke...
Nie wiem po co taka firma co codziennie nieźle kasą trzepie brała np 5 telefonów na kredyt na mojego ojca jeszcze... On mi nie wierzy niestety... Weźcie coś może napiszcie w tym temacie na temat tej weryfikacji bo mi natomiast nie wierzy... Gadałem jeszcze z supportem na ten temat... tym razem nie uwierzył że mu nie udowodnią że usuneli faktycznie po zweryfikowaniu konta skan...

P 0

prof_player

Użytkownik
najgorszy buk
najgorszy buk z jakim mialem stycznosc. Problemy z wyplatami, non stop jakies sprawdzania i weryfikacja. Wiec podziekowalem i zamknalem tam konto.
Znajomy zalozyl konto na siebie na moim kopie. Rozpoznali ze z tego IP bylo juz zakladane konto. Zadzwonili do niego , zaczeli zadawac jakies glupie pytania na co ostatnio stawial, jak wplacal pieniadze itp. Po chwili napisali podobnie co niektorym, ze dzial bezpieczenstwa zamyka konto. Z teoo co pamietam ukradli mi ponad 1000 PLN, bo nie wyplacili pieniedzy. Nie zakladajcie tam kont, bo jakbyscie przypadkowo za duzo wygrali to wam z powodu znanego tylko im zamkna konto.
ps. zwolnilbym ludzi ktorzy wymyslili ten szereg zabezpieczen, ktory i tak do niczego nie prowadzi. Serwis ma byc przyjazny klientowi a nie odstraszac go.

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Przed wypłatą chcą skan dowodu???
Wydaje mi się że przy pierwszej wypłacie, jeżeli jest to większa kwota to trzeba, tak wynika z relacji forumowiczów.
Ja nic jednak nie wysyłałem przy pierwszej wypłacie. Więc drugą możliwością jest weryfikacja losowa.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Support błyskawiczny nie minie 10 minut a już odpiszą. Oferta LIVE słaba ale reszta na wielki + . Zero problemów,bardzo pomocni, oby takich bukmacheerów było więcej...

pnpol 0

pnpol

Użytkownik
Witam, mam pytanie odnośnie Betsafe. Gram tam od jakiegos miesiące, i od paru dni że założyli mi jakies limity na stawki za jakie gram. Chciałem teraz puscic typ za 25 zl po kursie 2.00 to moge puscic tylko za 18 zł reszte mi odrzuca. Im wyzszy kurs tym za nizsza stawke moge tylko ten kurs zagrac:/ Pisałem do supportu ale oni nie chcą rozmawiac na ten temat bo mówią ze to decyzja ich &quot;riskmaneger&quot;ów cos takiego. Miał ktoś podobną sytuację?

pnpol 0

pnpol

Użytkownik
Dzieki za szybką odpowiedz. niestety typ mi nie wszedł a oni jednak zaakceptowali tą stawke. Z racji tego że poszedłem spać nie wiem czy było to przed czy po zdarzeniu:/ Zabieram kase i uciekam z BETSAFE.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom