Odradzam BetSafe - okradli mnie jak kolegę powyżej pisząc iż ktoś z mojego IP skorzystał już z bonusu ???? ???? ????Powiem tak support mają ok , ale robią ludzi w balona :<
Dziś wpłaciłem 40 zł , licząc na bonus , bonusu nie widać więc pisze do supportu kiedy dostane bonus, po chwili dostaje wiadomość że ktoś z mojego ip już skorzystał z oferty bonusowej i ze ta decyzja jest ostateczna i nie podważalna :< więc użyłem trochę mocniejszych słów i napisali ze w drodze wyjątku zweryfikują jeszcze raz wszystko , mam i wysłać skan dwóch dokumentów + zrzut ekranu z konta bankowego , dziś dostarcze im wszystko, zobaczymy czy bonus znajdzie się na moim koncie , jeżeli nie to koniec z tym bukiem , a nawet jeszcze dobrze nie wystartowałem :<
Totalna parodia BETSAFEPana sprawa została przekazana ponownie do naszego działu bezpieczeństwa. Otrzymaliśmy odpowiedź, iż przyznanie bonusu jest
możliwe po przeprowadzeniu weryfikacji Pana danych osobowych. W związku z tym prosimy o przesłanie na adres
[email protected] kolorowego skanu/zdjęcia cyfrowego dwóch dokumentów tożsamości (dowodu osobistego (awers i rewers) oraz
paszportu, prawa jazdy itp.) oraz skanu rachunku, który był wystawiony na Pana dane osobowe (rachunek za prąd, gaz, telefon lub
w przypadku braku takiego rachunku, zrzutu ekranu z konta bankowego, na którym widoczne są dane osobowe. Pozostałe dane mogą
zostać zakryte bądź zamazane).
Bonus zostanie dopisany do Pana konta gracza po przejściu pomyślnej weryfikacji.
Informujemy również, że weryfikacja jest przeprowadzana jednorazowo i nie będzie konieczna w przyszłości.
Kolego ???? Po prostu jesteś za słaby na nich ???? Ja nie odpuściłem po prostu się kłóciłem - jak nie wierzysz podbij na Priv pokaże Ci moją gadkę ???? Ja w takich sytuacjach nie odpuszczam ???? To jest po prostu zabawne jak im odpuścisz ????Bezmózgi tam pracują i nie polecam ... wpłaciłem 100 zł i piszę o bonus a tu info że niby z mojego IP już ktoś brał bonus -- kur... śmiech na sali ... piszę że z mojego domostwa nikt nie bral i że moge przesłac skany dokumentów a oni że nie i Koniec
OSZUŚCI ... Na bonus nie liczcie bo oni mają go dla picu i nie dostaniecie
WIELKIE NIE DLA Betsafe
Jeśli chodzi o limity to buk z serii zagraj kilka zakładów po 500 zł a bilans konta może wynosić tyle co wpłaty i limit dostaniesz...czy limitowali Was po wysokich wygranych czy po wysokich wypłatach?? będę bardzo wdzięczny za informacje od kompetentnych osób ;] pozdrawiam
tego sie obawiałem :/Jeśli chodzi o limity to buk z serii zagraj kilka zakładów po 500 zł a bilans konta może wynosić tyle co wpłaty i limit dostaniesz...
Ani wysokie wygrane nie są konieczne, ani wypłaty...
Wystarczy, że grasz "wysokimi" stawkami po 300-500 zł i więcej. U nich to już sporo...
W wielu bukmacherach jest cos takiego jak wpłacisz pieniadze musisz zagrac conajmniej 1 raz za sume depozytu wiec pewnie o to im chodzi ze ty chcesz odrazu zrobic wypłate postaw po kursie 1,01 na Zakładach Live i problem minie.Odradzam tego bukmachera.
EDIT-Nastąpił jeszcze dalszy ciąg problemów. Chciałem wypłacić od nich pieniądze i jeszcze wczoraj zapytałem się czy mogę to zrobić. Odpowiedziano mi, że nie bo w regulaminie jest napisane, że trzeba zrobić bonus od depozytu. Przejrzałem regulamin i nic takiego nie było więc postanowiłem mimo wszytko zlecić wypłatę. Dzisiaj otrzymałem mail-a, że jest to nie zgodne z regulaminem i anulują tą wypłatę. Na 2 mail-e z prośbą o wskazanie pkt. regulaminu, który o tym mówią nie dostałem odpowiedzi. Już nie mówiąc o tym, że według ich regulaminu ja teraz powinienem za dostać chyba 10zł czy coś takiego.