M
3
mistrzunio
Użytkownik
jak tam buk>?myślę żeby coś tam wpłacić
dają często promocje?dobre kursu na piłkę nożną?
nie myśl wpłacaj!jak tam buk>?myślę żeby coś tam wpłacić
To teraz namów pięciu kumpli żeby wbiegli na płytę. Tobie nie radzę. Bo jak gdzieś padną dane i Betsafe zobaczy, że sam wbiegłeś żeby podnieść frekwencję to mogą Ci anulować zakład.Wpłacaj do Betsafe i sobie będziesz grał na co chcesz. Przed chwilą wystawili do ofert zakład, który im zaproponowałem - ten pierwszy ???? https://www.betsafe.com/setfilter.htm?&compid=15376
Nie, ja nie korzystam z bonusow, bo one sa dla mnie smieszne...A czy przypadkiem Ty i Twój znajomy nie korzystaliście z bonusu 100%?
Mniej trawki lub innego gówna.Nie, ja nie korzystam z bonusow, bo one sa dla mnie smieszne...
Ja gram kwotami rzedu 1000 PLN i wiecej, wiec nie interesuja mnie bonusy rzedu 100 pln
Wydaje mi się że przy pierwszej wypłacie, jeżeli jest to większa kwota to trzeba, tak wynika z relacji forumowiczów.Przed wypłatą chcą skan dowodu???
Bo masz limit na wygraną.Im wyzszy kurs tym za nizsza stawke moge tylko ten kurs zagrac:/
Tak, każdy choć trochę rozgarnięty typer, który używał betsafe. Oni nie tolerują graczy, którzy prezentują choć cień rozsądku w swojej grze.Miał ktoś podobną sytuację?