radek_p123
Użytkownik
Ten adres jest bez znaczenia nawet jak wpiszesz swój to kasa dojdzie.
Czyli kasy nie mogę już odzyskać i jednym słowem zostałem wy***any przez tego bukaZgodnie z naszym regulaminem, zakłady które zostały zawarte poprawnie nie mogą zostać anulowane.
Było tak:Jeżeli obstawiałeś po strzeleniu gola przez Real, nie ma możliwości żeby kurs na ich zwycięstwo wynosił wtedy 1,65. Albo więc to Ty się pomyliłeś i nie spojrzałeś dokładnie co obstawiasz, albo betsafe się pomylił i źle podpisał zdarzenia. Jeżeli jednak w historii masz zakład na "next goal" ciężko będzie Ci cokolwiek wywalczyć.
Było tak:
Oglądam mecz na kompie i miałem zminimalizowaną przeglądarkę z otwartą stroną betsafe. Widzę że gol pada od razu stawiam na wygraną wtedy jeszcze po kursie 1,65. Kupon zostaje poprawnie zaakceptowany. Aktualizacja livea następuje (po akceptacji kuponu za jakieś 3 sekundy). I jak pisałem wyżej po postawieniu kuponu w trakcie trwania meczu w "zakłady w trakcie" gdy sprawdzałem czy wszystko ok widniało czarno na białym, że obstawiłem wygraną Realu !!! Sprawdzałem to 2/3 razy dopiero po meczu gdy kupon przeszedł do historii zakładów pojawiło się na nim że niby obstawiałem, że Real zdobędzie drugą bramkę.
25 złotychna betsafe minimalna wpłata ile wynosi?