pentagramsss
Użytkownik
czyli jak będzie miał te 50 zł to ugram coś w betsafe typu czy będzie czerwona kartka czy nie;p?
Przegrałeś , doliczony czas gry przez sędziego jest doliczany po to by gra była równa 90minutom , oczywiście wszystko to jest mniej , więcej dokładne..Witam
mam problem poniewaz postawilem
Barcelona - Villarreal Over/Under 5,5 Goals dalem 2
i kurcze 6ta bramka padla w 93 minucie i moj kupon zostal rozliczony niekorzystnie dla mnie
i moje pytanie czy kupon dobrze zostal rozliczony przez tego buka bo defakto gol padl w doliczonym czasie gry a nigdzie nie ma zapisu ile trwa regulaminowy czas gry
Prosze o pomoc bo postawilem 330zl :/
jak to interpretowac i co moge teraz zrobic
Pozdrawiam
Wystarczy jedno zdarzenie o takim kursie.Ja mam pytanie co do kursów, wszystkie zdarzenia muszą mieć kurs 1,5 czy tylko 1 np a reszta już niżej mogła by być?
Założyłem już drugie konto na inną osobe z mojej rodziny, wysłałem skan dowodu, ale chcą jeszcze skan drugiego dokumentu, rachunków i zrzutu konta bankowego, jutro to wyśle i konto powinno być w pełni zweryfikowane.Z tego co sie orientuje jednym z wielu a zarazem koronnym punktem kazdego regulaminu buka jest " Jedno gospodarstwo, jedno konto" ! ! ! Ja bym nie ryzykowal, napewno pograsz troszke ale jesli cos ugrasz a zakladasz pewnie, ze tak, to napewno Cie zweryfikuja "dokladniej" i wyjdzie szydlo z worka...
A potem znajac zycie zacznie sie "placz" , ze przeciez nic zlego sie nie zrobilo...
A najlepiej zeby rozwiac swoje watpliwosci to nie pytaj na forum tylko napisz do supportu...Sam gram u tego buka, i maja nawet live czat! Wiec poznasz sprawe w 5 sekund...
pozdrawiam.:spokodfhgfh:
Każdy z gospodarstwa domowego, kto ukończył 18 lat może posiadać konto u bukmachera, ten zapis tyczy się bonusów. Jeżeli osoba na ktorą zakladasz konto u buka o tym wie i będzie mogła potwierdzić tożsamość to nie będzie żadnych problemów.Z tego co sie orientuje jednym z wielu a zarazem koronnym punktem kazdego regulaminu buka jest " Jedno gospodarstwo, jedno konto" ! ! ! Ja bym nie ryzykowal, napewno pograsz troszke ale jesli cos ugrasz a zakladasz pewnie, ze tak, to napewno Cie zweryfikuja "dokladniej" i wyjdzie szydlo z worka...
A potem znajac zycie zacznie sie "placz" , ze przeciez nic zlego sie nie zrobilo...
A najlepiej zeby rozwiac swoje watpliwosci to nie pytaj na forum tylko napisz do supportu...Sam gram u tego buka, i maja nawet live czat! Wiec poznasz sprawe w 5 sekund...
pozdrawiam.:spokodfhgfh: