Betsafe - jedyny pozytyw to szybkie wypłaty. I tyle. Przytoczę moją historię z ubiegłego tygodnia. W ramach obrotu bonusem postawiłam zakład na żywo (siatkówka - AVC Cup, Japonia - Chiny) kto zdobędzie 5 punkt w 3 secie --> Chiny. Imageshack. us/a/img341/2617/ avccupbet.JPG. Oglądałam to spotkanie na żywo w transmisji bet 365 i na własne oczy widziałam jak Chiny w 3 secie prowadzą już 5:0, a więc nie było innej opcji jak wygrana zakładu. Okazało się jednak, że zakład został rozliczony jako przegrany. Pomyślałam, że mylić się jest rzeczą ludzką i ktoś najzwyczajniej popełnił błąd przy rozliczeniu zakładu. Jakże się zawiodłam :/ Poniżej zapisy z rozmów dotyczące mojego problemu:
Stan: Nawiązano połączenie
Dzień dobry, nazywam się Klaudia.
Magdalena Szczęsna: Dzień dobry.
Magdalena Szczęsna: Chodzi o zakład nr�
Magdalena Szczęsna: 165689663
Klaudia: na żywo czy zwykły?
Magdalena Szczęsna: 5 punkt zdobyli siatkarze Chin więc zakład powinien być wygrany, natomiast w historii zakładów widnieje jako przegrany.
Magdalena Szczęsna: to zakład na żywo
Klaudia: proszę chwileczkę pcozekać
Klaudia: jeszcze to sprawdzają
Magdalena Szczęsna: dobrze, bardzo proszę
Klaudia: otrzymałam informację, że
Japonia wygrała
Klaudia: dlatego teżkupon jest przegrany
Magdalena Szczęsna: niestety nie
Magdalena Szczęsna: byłam świadkiem, oglądam to spotkanie w relacji na żywo
Magdalena Szczęsna: w bukmacherze bet 365 wynik tego samego zakładu również rozliczony jest na wygranie 5 punktu przez
Chiny
Magdalena Szczęsna: przecież nawet u Państwa na
live Chiny prowadziły 5:0
Klaudia: proszę przedstawić jakiślink na podparcie swojej opinii
Magdalena Szczęsna: proszę jeszcze raz to sprawdzić
Klaudia: nasz dział sportowy udzielił mi taką odpowiedźwłaśnie w tym momencie
Klaudia: po dokładnym sprawdzeniu tej informacji
Magdalena Szczęsna: - proszę zobaczyć w wynikach tego zdarzenia które jeszcze trwa
Klaudia: proszę mi nie podawać linku do konkurencyjnego bukmachera
Klaudia: tylko link do strony która jest oficjalną stroną zdarzenia.
Klaudia: lub sportową - niezależnąod serwisu bukmacherskiego
Magdalena Szczęsna: postaram się taką znaleźć, ale proszę mi wierzyć, że u Państwa na
live widniał wynik 5:0 dla Chin. Żałuję, że nie zrobiłam screena
Magdalena Szczęsna: na przyszłość chyba tak muszę zabezpieczać moje zakłady
Magdalena Szczęsna: proszę poczekać...
Klaudia: w porządku
Magdalena Szczęsna: proszę mi powiedzieć skąd betsafe zaczerpnął wynik tego zdarzenia?
Magdalena Szczęsna: czy mogą Państwo udostępnić pelną listę wyników na to zdarzenie?
Klaudia: najpewniej dział sportowy sprawdził to na oficjalnej stronie zdarzenia
Klaudia: w chwili obecnej nie odpowiadają
Magdalena Szczęsna: jeśli jest taka możliwość proszę o podanie tej strony zawierającej wynik i relację. Jestem absolutnie przekonana, że racja leży po mojej stronie. Jeśli wynik tej sprawy zakończy się dla mnie negatywnie zmuszona będę skierować sprawę do odpowiednich organów LGA
Klaudia: czekam na odpowiedźz działu sportowego
Magdalena Szczęsna: Ew. proszę o kontakt z kimś z działu, kto odpowiada za rozliczenie mojego zakładu.
Klaudia: niestety nie mam takiej mozliwości
Klaudia: cały czas czekam na odpowiedź
Klaudia: nie mam możliwości skontaktowania pani bezpośrednio z działem sportowym
Magdalena Szczęsna: w takim razie poczekam na czacie na odpowiedź z działu sportowego
Klaudia: w porządku
Magdalena Szczęsna: Rozumie Pani, że chcę po prostu dowieść swojej racji. Każdy może się pomylić, a być może zawinił czynnik niezależny od Państwa. Mam nadzieję na szybkie wyjaśnienie sprawy i dlatego zależy mi na dogłębny sprawdzeniu przebiegu tego spotkania ????
Klaudia: oczywiscie
Klaudia: już nawiązałam kontakt
Klaudia: czekam w chwili obecnej na odpowiedź
Magdalena Szczęsna: dziękuję za wyrozumiałość i cierpliwość ????
Magdalena Szczęsna: tutaj znalazłam stronę związaną z pucharem AVC ---> <;/a> jeszcze nie uaktualnioną o wynik tego spotkania. myślę, że to kwestia czasu.
Klaudia:
Magdalena Szczęsna: zgadza się, jest to strona livescore, ale prosiłabym o szczegóły potwierdzające, że macie Państwo rację. Czy jesteście to w stanie udowodnić?
Magdalena Szczęsna: przebieg początku 3 seta będzie wystarczający
Klaudia: to jest jedyny link jaki otrzymałam neistety
Klaudia: prosimy poczekać na oficjalne wyniki i aktualizację
Klaudia: po zakończeniu spotkania i ukazaniu sięoficjalnych wyników na stronie
Magdalena Szczęsna: więc na jakiej podstawie dział sportowy nie jest w stanie rozpatrzyć mojej reklamacji?
Magdalena Szczęsna: spotkanie już się zakończyło. obawiam się, że jeśli w relacji nie będzie wzmianki, że
Chiny rozpoczęły 3 set od stanu 5:0 to zostanę niesłusznie odprawiona z kwitkiem ????
Klaudia: proszę jeszcze sekundkę odczekać
Magdalena Szczęsna: czy ktoś jeszcze coś sprawdza?
Klaudia: tak
Klaudia: poprosiłam o wynik do konkretnie tej informacji o którą Pani pyta
Klaudia: przepraszam że to tyle trwa
Klaudia: niestety sama tyle oczekuje na każde z moich pytań
Klaudia: otrzymała odpowiedź,. że niestety nie majątakowego linku
Klaudia: tylko bazująna swoim źródle, do ktłrego linku niestety nie są w stanie podać
Magdalena Szczęsna: rozumiem, nie mam Pani nic za złe, ale dział który odpowiada za wyniki niestety w moim przekonaniu nie wywiązuje się należycie ze swojej pracy
Klaudia: przepraszam najmocniej, ale niestety nie jestem w stanie w tej sytuacji udzielićinnej odpowiedzi
Magdalena Szczęsna: dobrze, w takim razie z kim mogę się skontaktować z przełożonych, kierowników kto wyjaśni mi dlaczego Betsafe nie jest w stanie udowodnić słuszności swojej decyzji?
Klaudia: jeżeli chce pani złożyć reklamację jedynym sposobem aby to uczynić jes przedstawienie linku na poparcie swojej racji
Klaudia: niestety w linku który pani podała nie ma informacji na temat kto zdobył 5ty punkt
Magdalena Szczęsna: a historia przebiegu 3 seta z państwa strony? czarno na białym widniało 5:0 dla Chin - sprawa jest prosta
Klaudia: poproszęo link na poparcie tego faktu
Magdalena Szczęsna: Nie jestem w stanie tego zrobić, ponieważ wyniki na żywo w Betsafe działają w technologii uniemożliwiającej to. Dziękuję za próbę pomocy. Nie pozostaje mi nic innego jak nagłośnić ten incydent i skierować się z problemem do odpowiednich służb
Klaudia: dziękuję za wyrozumiałośći pozdrawiam
I kolejna rozmowa:
Dzień dobry, nazywam się Klaudia.
Magdalena : Dzień dobry, kontaktowałam się już wczoraj z moim problemem.
Magdalena : Także wczoraj wysłała maila w tej sprawie do supportu, ale nie otrzymałam odpowiedzi
Magdalena : Zagadnienie:120906-001922
Magdalena : Czy może Pani sprawdzić czy ktoś zajął się moją sprawą?
Klaudia: oczywiście
Klaudia: proszę poczekać
Klaudia: z tego co widzę, to otrzymaliśmy już odpowiedź z działu sportowego
Klaudia: wspomniany kupon został rozliczony prawidłowo
Magdalena : Nie otrzymałam żadnej odpowiedzi na mojego maila
Klaudia: czekamy w chwili obecnej na zrzuty z ekranu z działu sportowego
Magdalena : Dlatego ponawiam moją prośbę o
sprawdzenie przez dział IT logów do systemu podczas tego zdarzenia i
sprawdzenie kolejności wpisywania punktów na livescore.
Klaudia: gdyz te wczesniej przez nich przesłane miały taki format który nie pozwalał na ich prawidłowe otwarcie
Klaudia: dlatego też jak tylko otrzymamy te prawidłowe, od razu do Oani napiszemy
Klaudia: Pani
Magdalena : Dodatkowo traderzy mogą sprawdzić zmiany kursowe (spadek na win Chin), które sugerowałyby że
Chiny wygrywały 5:0
Magdalena : Proszę o uwzględnienie moich próśb
Magdalena : Przesyłam także link z relacją z wydarzenia --->
Magdalena : Liczę na pozytywne dla mnie rozpatrzenie mojej sprawy.
Klaudia: dziękuję serdecznie za przesłany link
Klaudia: jak tylko otrzymamy odpowiedź, zostanie pani skontaktowana drogą telefoniczna
Magdalena : dziękuję, wystarczy odpowiedź na mojego maila
Magdalena : pozdrawiam
Klaudia: dziękuję i pozdrawiam
'Magdalena ' disconnected ('Concluded by Agent'
.
I w końcu ostatnia (ale czy na pewno ostateczna?) odpowiedź:
Witaj Magdalena,
Dziękujemy za kontakt.
Zgodnie z informacją uzyskaną z działu zakładów, potwierdzamy poprawność rozliczenia zakładu. Decyzja ta oparta jest o szczegółową analizę zdarzenia.
W związku z powyższym sprawę uznajemy za zamkniętą.
Serdecznie pozdrawiam,
Karolina
Betsafe Support.
Wygląda na to, że moja sprawa jest jednak przegrana z perspektywy Betsafe. Oto dowód, że nic mi się nie pomyliło ---> imageshack us a img341/2617/avccupbet.JPG A Betsafe chyba chce zrobić ze mnie pomyloną idiotkę :/ Co mogę teraz zrobić? Najbardziej zależy mi na odzyskaniu pieniędzy i wygranej. Uczciwie zdobytej ????
Pozdrawiam, Magda
ps. musiałam usunąć niektóre linki, ponieważ jest to mój pierwszy post na forum.