krisbarca_92
Użytkownik
Przed wyplata kasy trzeba ja najpierw obrocic ? Np mam 20 zl na koncie, wyplata jest od 50, to wplacam np te brakujace 30 i nie moge wyplacic od razu tych 50 tak ? Trzeba to jakos obrocic albo cos ?
Czat jest już niedostępny.napisz na lc, to Ci dopiszą ręcznie.
Prawda okazała się trochę inna. Obrót liczył się a to do pierwszego a to do drugiego bonusa. Nie znalazłem w tym żadnej logiki. Tak czy owak szkoda że na czacie tego nie wiedzą.Jeśli diabeł tkwi w szczegółach to Betsafe aka Betsyf wypada łagodnie mówiąc bardzo kiepsko.
Obracam aktualnie dwoma bonusami: jeden muszę obrócić do 27.12, drugi, aktywowany wczoraj do 1.3
W pierwszym wykonałem 55% obrotu, ale żeby nie było zbyt wygodnie to teraz muszę najpierw obrócić drugi bonus żeby obrót ponownie był liczony do pierwszego bonusa. Nie muszę dodawać że jeśli nie zdążę z obrotem to przepada i bonus i to co z niego ugrałem
Tak ,dokładnie.Ludzie czasem na nich psioczą,ale obsługi wypłat na MB mogą pozazdrościć im inne firmy.Wczoraj wplacilem, pobralem bonus. Do potwierdzenia tylko zdjecia dowodu jakis czas temu wysylalem. Dzisiaj bonus zostal obrocony i kasa po 30 min na MB> DUZY PLUS