Na początku tygodnia (jako, że na mailu pojawiła się ciekawa oferta bonusowa) postanowiłem ponownie wpłacić pieniądze do Betsafe. Grałem u nich już wcześniej, jeszcze przed zmianami wyglądu serwisu. Podgląd oferty w dalszym ciągu jest świetny, nie ma problemów z przeglądaniem poszczególnych zdarzeń i przykładowo bez problemu można złożyć kupon ze zdarzeniami obejmującymi kilka dyscyplin. Kolejny plus to bezpośredni dostęp do złożonych zakładów i szybki dostęp do historii typowań. Szkoda, że Betsafe odstąpiło od zestawienia zakładów, które było dostępne w serwisie przed aktualizacją. To posunięcie trzeba im odnotować in minus. In plus za to zmieniła się oferta
live. Można tu znaleźć o wiele więcej zdarzeń i zakładów pobocznych. Kolejny minus należy się za wolne rozliczanie zakładów. Zdarza się, że na aktualizację trzeba czekać i kilkadziesiąt minut, co wcześniej trwało parę chwil.
W każdym razie zleciłem właśnie wypłatę i czekam na rozwój sytuacji. Póki co pieniądze ciągle "oczekują". Zedytuję kiedy kasa znajdzie się na moim koncie.
e1. mija 2 dzień, wypłata dalej wisi jako "oczekująca"