>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betsafe - ogólna dyskusja

Status
Zamknięty.
dominik657 0

dominik657

Użytkownik
wypas, a orientujesz sir jak przy wyplacie? :d bo np. W bet365# po wplacie paysafe, wyplacic mozesz tylko przelewem od 400zl.. nie wiesz jak tutaj?

A 861

amigo007

Użytkownik
Tak tak ach ten Koksu :) Ja tylko dodam, że przy wpłacie paysafecard minimalny depozyt to jak dla wszystkich wpłat 25zł. Więc i tak nie wpłacisz najniższego nominału PSC 20zł (najwyżej 2x 20zł). Następny w kolejce nominał to 50zł. Więc minimalną wypłatą wcale nie musisz się przejmować. A jeszcze zanim dołączył tam Koksu można było wpłacić z PSC minimum 20zł :)

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Dziś zleciłem wypłatę na konto bankowe.
Wypłaciłem więcej, niż wpłaciłem.
Grałem bez żadnych promocji, bonusów.
Długo się czeka na wypłatę na konto bankowe?
Robią jakieś problemy?

M 20,3K

musampha

Użytkownik
Pewnie czeka Cię weryfikacja konta. Wielokrotnie wypłacałem z Betsafe i tylko raz miałem mały problem bo wypłata właśnie była zlecona na konto bankowe została jakoś błędnie przetworzona przez system. Czekałem wówczas jakieś 20 dni na rozwiązanie tego problemu, ale wszystko zakończyło się pomyślnie. Oprócz tego jednego wyjątku zawsze czekałem 1-3 dni.

andrzejpluuu 42

andrzejpluuu

Użytkownik
Witam, chciałem tylko dodać że ten buk to guwno nie firma, coś mnie skusiło żeby zagrać na betsafe, zawsze gram na bet365, i co ? Wpłaciłem kasę przez skrill w dniu 26.01.2013 i do tej pory nic na koncie gracza niema !!!
Wielokrotne próby uzyskania informacji nic nie dały, dwa razy ktoś mi odpisał żebym podał numer transakcji , na odpowiedź próżno czekać !!!
Wpłaciłem 25 zeta , tak na próbe żeby zobaczyć jak się tu gra , niech się nażrą tą kasą !!!
????????????????????????????????????????

andrzejpluuu 42

andrzejpluuu

Użytkownik
Nigdy nie przywiązuję wagi do błędów :cool: .
Wysłałem wszystko co chcieli, i dupa blada .
Wymiana uwag trwała jakieś hmm, 5 godzin , tuż po pierwszej interwencji , od trzech dni ja do nich piszę a oni jedzą śledzie , niechce mi się dzwonić bo wiadomo, centralki muzyczki itd. , mam to gdzieś
Wielu buków już sprawdziłem i żaden nie wykazał się taką ignorancją .
Rozumiem, gdybym był nowy w temacie, mógłbym coś pomylić, ale gdzie tam, to była , hmm , setna operacja w tym stylu , zresztą mam wszystko potwierdzone na koncie bankowym i koncie skrill , wszystko jest OK .
Pozdro
pete1989 : jak tam , z ortografią wszystko gra ?

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Teraz jest bosko;)A tak serio to naprawdę nie sądzę,żeby bukmacher zrobił przekręt tysiąclecia i Cię oszukał na 25zł i sprawa się tak zakończyła...bądźmy poważni.

andrzejpluuu 42

andrzejpluuu

Użytkownik
no tak, tylko że od 3 dni milczą na moje maile , chociaż kontaktuję się z nimi konkretnym numerem sprawy (nadają taki jak masz problem,
ciul tam z nimi, admin coś tam próbuje , zobaczymy

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Żeby robić taką wije za 25 zł...Ja rozumiem 250 zł, ale z racji wielkości stawki jaką jest 25 zł próbowałbym wykazać się cierpliwością...

andrzejpluuu 42

andrzejpluuu

Użytkownik
Człowieku , nie chodzi o 25 zeta, nawet jakby to było 1zł też bym opisał, to jest forum &quot; Firmy bukmacherskie , systemy , informacje i opinie &quot;
Tak więc czy nie mogę wyrazić opinii ?
No chyba , że to jest miejsce tylko na pozytywne opinie , to sorki .

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Promocja w Betsafe

Hardcorowy Koksu przedstawia:

SUPER PROMOCJA: 100% do 200PLN - Tylko do 2 8 .0 2

Napompowany ekstra bonus 100% do 200PLN tylko na forum.bukmacherskie.com

Oto jak w łatwy i szybki sposób skorzystać z promocji:

1. Zarejestruj się w Betsafe ze specjalnego linku:
====&gt; SUPER PROMOCJA na Betsafe&lt;====

=====&gt;KLIKNIJ I ZAREJESTRUJ SIĘ &lt;=====

(Tylko rejestracja z tego linku upoważnia do otrzymania BONUSU!!!)
Przy rejestracji wpisz kod:
&quot; FORUMBUK &quot;

2. Kliknij na depozyt w prawym górnym rogu i wybierze metodę płatności

3. Po dokonanej wpłacie w sekcji &quot;aktywne bonusy&quot; wpisz kod &quot;FORUMBUK&quot;

4. Po zakończeniu procedury, do Twojego konta zostanie przypisany bonus 100% do 200pln!!!
5. Promocja jest tymczasowa - do 28.02.2013 - NIE ZWLEKAJ!

Nie rób lipy!! &gt;&gt; ZAREJESTRUJ SIE JUŻ TERAZ!! &lt;&lt;

Regulamin i warunki
Promocję udało nam się przedłużyć! Wspólnie z Hardcorowym Koksem pompujemy bonus do 28.02.2013r!
Nie rób lipy!! &gt;&gt; ZAREJESTRUJ SIE JUŻ TERAZ!! &lt;&lt;

andrzejpluuu 42

andrzejpluuu

Użytkownik
Ale jaja !!!
Serial pod tytułem &quot;25 zeta&quot; rozwija się doskonale , poprosili mnie o przesłanie zrzutu z ekranu transakcji z konta skrill , wysłane . A teraz proszą mnie o przesłanie skanu mojej karty kredytowej, haha , ale ubaw, tylko że ta karta nie mam nic wspólnego z tą transakcją , to było klasyczne zasilenie z konta bankowego a nie karty .
Ciekawe co jeszcze wymyślą , ... , 25 zeta a tyle można podyskutować .
Będę pisał co następuje , czuję się trochę jakbym właśnie grał w telenoweli brazylijskiej, końca nie widać !
Pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom