>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Betgun - opinie

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Oferta nie należy do najbardziej obfitych, lecz kursy jak najbardziej zachęcają do gry. Jeden z tych bukmacherów w którym kursy są zawsze najwyższe.
są tam jakieś handicapy itp?
Ależ oczywiście że tak. Od miesiąca wprowadzili nawet DNB na piłkę nożną, taki mały plusik.. Inne buki miały to już bardzo dawno.

S 1

sudik

Użytkownik
jak wygląda ich oferta i czy są w pełni wiarygodni? no i najważniejsze: czy nie robią problemów polakom ze względu na nasze beznadziejne prawo?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
czy nie robią problemów polakom ze względu na nasze beznadziejne prawo?
Buki, który nie chciały mieć Polskich graczy u siebie po prostu się wycofały, tak jak Ladbrokers np. Natomiast te wszystkie które zostały nie mają nic przeciwko temu. Zresztą to i tak gracz ryzykuje, nie bukmacher.
Co do oferty, można wejść na stronę i przeglądnąć wszystkie działy oraz opcje. Każdemu odpowiada co innego więc lepiej sprawdzić na własne oczy. W pytaniu o wypłatę nie pomogę.

P 0

poiuy

Użytkownik
W Betgun nastąpiła jakaś zmiana w płatnościach, podobno ustawa nakazuje, że nie mogą już trzymać pieniędzy klientów na własnym rachunku bankowym. Rozwiązane jest to poprzez pośredników. Przeszukuje właśnie informacje odnośnie tych pośredników. Czy ktoś z Was już się z tym spotkał? Na stronie betgun zauważyłem dodatkowo, że mają promocję starterową oraz zwiększają 30% wkład; z tego tyłu, że reaktywują się.

favago 69

favago

Użytkownik
Na stronie Betgun zauważyłem dodatkowo, że mają promocję starterową oraz zwiększają 30% wkład; z tego tyłu, że reaktywują się.
Jeśli masz na myśli promocję &quot;Reaktywacja&quot;, to nie chodzi o to, że reaktywuje się BetGun - chodzi o reaktywację w grze użytkownika, czyli, przechodząc do sedna, żebyś wpłacił znów kasę i zaczął grać ;)

W Betgun nastąpiła jakaś zmiana w płatnościach, podobno ustawa nakazuje, że nie mogą już trzymać pieniędzy klientów na własnym rachunku bankowym. Rozwiązane jest to poprzez pośredników. Przeszukuje właśnie informacje odnośnie tych pośredników. Czy ktoś z Was już się z tym spotkał?
Ale jak to by się miało objawiać? Wpłacałem/wypłacałem tam kasę jakiś tydzień-dwa temu i wszystko było, jak dawniej.

P 0

poiuy

Użytkownik
W każdym razie dobrze, że jest promocja ???? . Może nie jest jakaś szczególnie wysoka kwotowo, ale może buk się rozkręci ???? .
Co do wpłat/wypłat- jakoś to tak jest rozwiązane, by pieniądze nie były u nich tylko na kontach pośredników finansowych. W razie np. realizacji ustaleń nowej &quot;znakomitej&quot; ustawy środki mają być bezpieczne, ponieważ znajdują się na bezpiecznych kontach znanych instytucji finansowych.

P 0

poiuy

Użytkownik
Nie mogę edytować :/.
Teraz została promocja starterowa, można uzyskać do 140 zł po pierwszym zasileniu konta u bukmachera. Zauważyłem, że uruchomili także program partnerski. Tu pojawia się moje pytanie- czy to się opłaca? Bo bardzo mnie to zaciekawiło- wiązanie przyjemności z pożytecznym.

P 0

poiuy

Użytkownik
Programy partnerskie są ciekawą propozycją, lecz trzeba to dobrze rozreklamować. Przyjmijmy, że poleciliśmy 100 osobom. Dostajemy 40% od kwoty zakładu. Przyjmijmy kwotę symboliczną czyli 1zł. 0,4*1=0,4 czyli 40 gr. 40 gr*100 osób= 40 zł. Tak to wygląda przy 100 osobach obstawiających tylko 1 zakład, a jak wiadomo tych zakładów może być kilka w ciągu tygodnia jak nie więcej.
Tak to mniej więcej wygląda z tym programem partnerskim.

S 20

sav1ola

Użytkownik
Betgun dla swoich nowych użytkowników przygotował promocję startową. Promocja Starter2!!, więcej możecie przczytać w dziale promocji.

Dodatkowo zauważyłem, że Betgun, przechodzi na politykę wpłat przez moneybookers/skrill. Pewnie ma to związek z naszym prawem.

koper 29

koper

Użytkownik
Betgun jest najlepszym bukiem jeśli chodzi o wpłaty - jest tam tyle opcji wpłat, że każdy znajdzie coś dla siebie. Nie trzeba mieć konta w banku żeby doładować konto - ale trzeba mieć konto w banku żeby wypłacić.
Zgodzili się na 500, a większej kasy nie mogę przepchnąć
Ja chyba bym chciał mieć jakiś limit bo granie bez limitu prędzej czy później kończy się bankructwem, no chyba ze potraficie inaczej?

Używaj opcji Edytuj!

bludek 367

bludek

Użytkownik
Szczerze mówiąc to raczej kiepski wybór. Ciężko znaleźć szczerze mówiąc jakieś rozsądne argumenty dlaczego akurat tam wpłacać. Oferta kiepska, kursy poniżej przeciętnej, możliwości wpłaty praktycznie ograniczone do moneybookers i raczej przeciętna opinia o bukmacherze...

S 0

s4min

Użytkownik
no ok, ale nikt nie rozwinął tematu odnośnie naszego polskiego prawa.

Po pierwsze to można grać czy nie na terenie polski?

Po drugie jakie są bezpieczne metody wpłat?

Pozdro ;)

kha1 40

kha1

Użytkownik
kursy poniżej przeciętnej, możliwości wpłaty praktycznie ograniczone do moneybookers
Na Betgun może i można narzekać, ale z tymi kursami nie przesadzaj. Mają bardzo dobre, jak na skąpą ofertę ogólnie. Formy wpłat też można rozsądnie uzasadnić - ich zdaniem - bezpieczeństwo graczy.
A tak swoją drogą, to zmienili w końcu szatę graficzną (✅) i dodali tą opcję TOP BETS (✅) - jak dla mnie w końcu coś tam ruszyło...

S 20

sav1ola

Użytkownik
Bądź co bądź ostatnie zmiany: design strony, ilość i jakość kursów, oraz nowe zakładki są zdecydowanie na plus. Dodając do tego szybkie wypłaty to bukmacher ten możę konkurować z najlepszymi.

S 20

sav1ola

Użytkownik
Właśnie zauważyłem, że przy turniejach tenisowych w ofercie pokazują ile można wygrać w danym turnieju. Nie spotkałem się wcześniej z tym u żadnego buka internetowego, a jest to przydatne, żeby dla osoby nie znającej się na tenisie, ocenić, czy zawodnikom &quot;chce się&quot; grać w danym turnieju.

np.

TENIS » ATP Barcelona(nawierzchnia: clay; pula: 1 000 000 $)

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Właśnie zauważyłem, że przy turniejach tenisowych w ofercie pokazują ile można wygrać w danym turnieju. Nie spotkałem się wcześniej z tym u żadnego buka internetowego, a jest to przydatne, żeby dla osoby nie znającej się na tenisie, ocenić, czy zawodnikom &quot;chce się&quot; grać w danym turnieju.
np.
TENIS » ATP Barcelona(nawierzchnia: clay; pula: 1 000 000 $)
Co z tego kolego jak dzis kurs hot na azarenke podobno najlepszy w sieci mieli 1,2 a ja na bwinie w tym samym momencie widzialem 1,3 kpina i nic wiecej!!!

S 20

sav1ola

Użytkownik
Ciężko mi w to uwierzyć, do tej pory jak sprawdzałem Hoty, to wszystko się zgadzało, mieli najwyższe kursy. A dziwne, żeby rozrzut był aż tak duży bo inny bukmacher oferował nawet 1.45

Do góry Bottom