Ależ oczywiście że tak. Od miesiąca wprowadzili nawet DNB na piłkę nożną, taki mały plusik.. Inne buki miały to już bardzo dawno.są tam jakieś handicapy itp?
Buki, który nie chciały mieć Polskich graczy u siebie po prostu się wycofały, tak jak Ladbrokers np. Natomiast te wszystkie które zostały nie mają nic przeciwko temu. Zresztą to i tak gracz ryzykuje, nie bukmacher.czy nie robią problemów polakom ze względu na nasze beznadziejne prawo?
Jeśli masz na myśli promocję "Reaktywacja", to nie chodzi o to, że reaktywuje się BetGun - chodzi o reaktywację w grze użytkownika, czyli, przechodząc do sedna, żebyś wpłacił znów kasę i zaczął graćNa stronie Betgun zauważyłem dodatkowo, że mają promocję starterową oraz zwiększają 30% wkład; z tego tyłu, że reaktywują się.
Ale jak to by się miało objawiać? Wpłacałem/wypłacałem tam kasę jakiś tydzień-dwa temu i wszystko było, jak dawniej.W Betgun nastąpiła jakaś zmiana w płatnościach, podobno ustawa nakazuje, że nie mogą już trzymać pieniędzy klientów na własnym rachunku bankowym. Rozwiązane jest to poprzez pośredników. Przeszukuje właśnie informacje odnośnie tych pośredników. Czy ktoś z Was już się z tym spotkał?
Tak to mniej więcej wygląda z tym programem partnerskim.Programy partnerskie są ciekawą propozycją, lecz trzeba to dobrze rozreklamować. Przyjmijmy, że poleciliśmy 100 osobom. Dostajemy 40% od kwoty zakładu. Przyjmijmy kwotę symboliczną czyli 1zł. 0,4*1=0,4 czyli 40 gr. 40 gr*100 osób= 40 zł. Tak to wygląda przy 100 osobach obstawiających tylko 1 zakład, a jak wiadomo tych zakładów może być kilka w ciągu tygodnia jak nie więcej.
Ja chyba bym chciał mieć jakiś limit bo granie bez limitu prędzej czy później kończy się bankructwem, no chyba ze potraficie inaczej?Zgodzili się na 500, a większej kasy nie mogę przepchnąć
Na Betgun może i można narzekać, ale z tymi kursami nie przesadzaj. Mają bardzo dobre, jak na skąpą ofertę ogólnie. Formy wpłat też można rozsądnie uzasadnić - ich zdaniem - bezpieczeństwo graczy.kursy poniżej przeciętnej, możliwości wpłaty praktycznie ograniczone do moneybookers
Co z tego kolego jak dzis kurs hot na azarenke podobno najlepszy w sieci mieli 1,2 a ja na bwinie w tym samym momencie widzialem 1,3 kpina i nic wiecej!!!Właśnie zauważyłem, że przy turniejach tenisowych w ofercie pokazują ile można wygrać w danym turnieju. Nie spotkałem się wcześniej z tym u żadnego buka internetowego, a jest to przydatne, żeby dla osoby nie znającej się na tenisie, ocenić, czy zawodnikom "chce się" grać w danym turnieju.
np.
TENIS » ATP Barcelona(nawierzchnia: clay; pula: 1 000 000 $)