Chyba warto zapoznać się z regulaminem.
Ja na pewno bym tej firmy nikomu nie polecał, podam parę punktów regulaminu sami osądźcie:
6.5 Betgun.com ma prawo do zmiany kursów w dowolnym momencie.
Aha, tak na marginesie: jak się zarejestrujesz to jest cacy, ale dopiero po przelaniu im pieniędzy okazuje się że: otwierając kupon, domagają się zainwestowania ich bonusu finansowego (jeżeli taki otrzymałeś), nie można obstawiać tylko jednego zdarzenia na kuponie, nie można zawierać dwóch i więcej zdarzeń poniżej kursu 1,7.
Więc zaglądając do regulaminu, jeszcze masz nadzieję, lecz po przelaniu im pieniędzy już nie musisz grać, właśnie je STRACIŁEŚ
Faktycznie super temat, jeśli we wszystkim jesteś tak rzetelny, to dziękuję postoję..
następny pkt reg. którego już nie widziałeś, czy nie chciałeś widzieć:
6.6. Zmiany kursów nie dotyczą kuponów już zawartych. Kursy znajdujące się na kuponie są podstawą do obliczenia wygranej. (z wyjątkiem przypadków określonych w paragrafie 8)
Co do wypłat, nie wiem jak jest we wszystkich bukach ale w wielu w ogóle nie wypłacisz bez gry..
A co do bonusów - nie chcesz - możesz odrzucić, a nie płakać że coś tam coś tam
Owszem mi też zdarzyło się dostać bonus u nich, który musiał być przeznaczony na pierwszy kupon - ok, jest to jakaś niedogodność ale bez przesady. Napisałem im o tym, przy następnych promocjach bonus można było postawić w dowolnym momencie..
Wszystkie te Twoje "na marginesie", dotyczą oczywiście obrotu po dostaniu bonusa - można zrezygnować i grać single jeśli nie ma się zamiaru grać wielozdarzeniowych.. dla mnie dodanie 1 zdarzenia z kursem 1,4 czy 1,7 nie robi problemu bo i tak tak gram, więc kilka stowek jest rocznie dodatkowo na grę z samych bonusów..
0 rzetelności w tym co napisałeś, w niczym to nie pomaga nikomu. Trzeba dzielić conajmniej przez 4 co piszesz