wpierw bys dostal jakies limity albo cos, sam ostatnio galem pre surebetow i tak wyszlo ze wszystko weszlo na betgunie (tez skorzystalem z tego ze dosc pozno obnizaja linie/kursy) i problemow zadnnych nie mialem. co prawda surebety to nie byly po pare tys zl a miescila sie stawka w 1 tys, wczoraj wyplacilem 6 stow bez zadnych problemow.betgun to najwieksi ZŁODZIEJE.Ludzie oni nie mają zadnego organu nadzoru od 2010 roku.Mogą w kazdej chwili wam zamknac konto i nie wypłacic środków .Wystarczy wygrać na opóżnionym buku na samych szurach i konto zamknięte.Moim trzem kolego, zamkneli konta jak tylko chcieli wypłacic wiekszą kwotę.Mi zabrali 1900 na koncie gdzie raz byłem na miesci i poprosiłem kolesie zeby mi cos zagrał za 100 zł kilka miesiecy temu.Teraz jak wygrałem u nich 1900 to napisali ze mam 2 konta .
NIE GRAJCIE W BETGUN
SPRAWDZIE SOBIE ŻE TEN BUK RZEKOMO ZAŁOZONY NA KOSTARYCE NIE MA OGRANU NADZORU!!!!!!!!!!!!!
Kolega dostał bana bo treść tego posta wklejał jakby oszalał w każdym temacie na forum (Typy Dnia, Kupony itd.). Jeśli ktoś chce się pożalić całemu światu to niech da reklamę w CNN, Fox News czy EuroNews. Na forum ma być porządek i po to są określone działy i tematy aby pisać w nich merytorycznie. A nie spamowanie w każdym temacie na forum.o widze kolega dostal juz bana, az z ciekawosci zagadam do adminow, moze wiedza cos wiecej na temat tego usera
przypuszczam ze w innych bukach w ogole bys nie mogl wyplacic, tylko kazaliby obracaćOk to moja opinia. Buk beznadziejny. Piszecie, że dla poczatkujących...nawet nie można wycofac środków które się wpłaciło bo jak się okazuje pobierają 10 procent wpłaty. Jakie było moje zdziwienie, gdy po wypłącie 400 zł które wpłąciłem dzień wcześniej, otrzymałem 360 zł (40 zł na ulicy nie leży). Support beznadziejny, nasuwa się określenie chamski. Sam pracowałem w jednym supporcie i ich zachowanie jest karygodne.
Z tym się zgodzę bez dwóch zdań. Support na poziomie prymityw -1.Support beznadziejny, nasuwa się określenie chamski.
Gram z 2,3 razy w m-cu.Rzadko z uwagi na ubogą ilość zdarzeń w ofercie.Witam. Gra ktos jeszcze u tego bukmachera? Kiedys miałem tam konto, ale nie zweryfikowane. Teraz chciałbym coś wpłacić do nich, tylko nie wiem, czy warto.
A po drugie, jak chciałem zweryfikowac konto, to live chat odpisał mi, że tylko gdy zlecę wypłate. Troche lipa, bo jak wpłace własna kase, a potem założmy nie nie zweryfikuja mi konta, to kasa moze przepasc. Czy moze sie myle? Dzieki