Ja gram w Betgun głównie dlatego, że mają fajną ofertę na nba. Może nie ma tam tak wielkiej oferty jak choćby w bet365, ale lubię grać np. zakłady na ilość punktów zdobytych przez daną drużynę, a to oferuje betgun. Jest to też w Betsson, ale po obserwacji widzę, że Betgun ma często nizsze linie, a ja szukam przeważnie overów. Czyli coś w sam raz dla mnie. I jak ktoś wcześniej napisał nie ma tu kasyna, co dla mnie jest sporym plusem, bo już za dużo wygranych w zakładach przegrałem w kasynieJa właśnie zastanawiam się nad założeniem konta na BetGun :> bo po paru wejściach stwierdziłem że jest dużo ofert na NBA? Czy mam racje? I jak z ta promocją 30% na początek?
Czekam na wasze opinie.
Bardzo konkretna opinia... trzeba przyznać. Ja lubię kolor niebieski i jestem z niego zadowolony.Gram na BetGun od tygodnia i jetem zadowolony. Polecam !:spokodfhgfh:
popieram, jedne z wyższychNie no Vader akurat na kursy w BEtgunie nie można narzekać ;-)
Trochę mało precyzyjnie się wyraziłem.Nie no Vader akurat na kursy w BEtgunie nie można narzekać ;-)
Dexter różnica jest może i druzgocąca ale na faworytów. Jeśli ktoś gra głównie faworyta to ok. Porównaj sobie kursy różnych dyscyplin.popieram, jedne z wyższych
betfair i pinacle ma pewnie większe, ale to już wyjątkowe firmy
a porównując kursy betgun a bwin to druzgocącą klęska tego drugiego
betgun na początek, mi się podoba stronka ????
chociaż oferta uboga, np tenisa brak dodatkowych zdarzeń
ciekawy fakt, że jeżeli zdarzenie tenisowe się przesuwa np. z powodu deszczu to oni tego nie uznają, wstawili na daną godzinę i tyle
Ja myślę że to po prostu przypadek. Miałem doświadczenia już z wieloma bukami i nigdy nie jest tak że pieniądze idą w jednym określonym czasie. Po prostu jak ich najdzie tak zaksięgują. Czasami miałem pieniądze na koncie po jednym dniu a czasami po trzech. U wszystkich jest taki rozrzut.Dzisiaj mnie betgun mile zaskoczył, ostatnio grałem u naziemnych ale na ten weekend postanowiłem wpłacić troche hajsu i spróbować to rozmnożyć. Poszłem???? do Banku Spółdzielczego i zrobiłem wpłate gotówkową. Było to gdzieś o 12:30 a kasa już prawie od godziny jest zaksięgowana. Bardzo szybko, troszkę mnie zaskoczyli. Ostatnio były dopiero na drugi dzień. To zapewne tego buka.