To jest słuszna uwaga o przeliczniku. Też mam nadzieję, że nie polecą - zwłaszcza, że to oni na górze się między sobą przepychali, a jak upadną, to my stracimyPierwsza wypłata zlecona przed aferą wypłacona w piątek. W weekend za resztę depozytu zagrałem, wygrałem, wczoraj zleciłem i po chwili na koncie. Jest niepewność czy po pewnym czasie nie stracą płynności ale w chwili obecnej nie widzę żadnego bukmachera legalnego, u którego mogę dostać podobny zysk - nie chodzi o kursy a przelicznik bez podatku (x1.00 zamiast 0.88) - oferta "graj bez podatku" czynna cały czas i bardzo często również "happy hours" robi totalną różnicę w stosunku do innych bukmacherów. Dodatkowo "matchday boost" podwyższa bardzo popularne wydarzenia i tez dzieki niemu skorzystałem.
Jesli macie jakiegos innego bukmachera, u którego można podobny zysk uzyskac to wolalbym bezpieczna firme ale jesli nie to chyba bede ryzykowal kolejna wplate w betfan.
Dzięki za poradę, zastanawiam się tylko jaki wtedy adres trzeba podać i czy nie będą jakiegoś listu na niego wysyłać. Dodatkowo z tego co pamiętam bet365 blokował praktycznie wszystkie vpn-y.Wyjedz sobie na kilka dni do UK, pozakladaj konta w banku i weź karte Vise Debit, do tego konta w bukmacherach typu Bet365, betfair i wroc do PL i graj przez VPN
Zgadzam się ze wszystkim, natomiast jest jedno ALE – adres trzeba potwierdzić. Rachunkiem za media, wyciągiem bankowym itp. Prawdziwy czy spreparowany – mniejsza o to, ale często to bywa przeszkodą niełatwą do pokonania.Zadnego listu nie wysylaja jak podasz brytyjski adres
O kurde ale kombinacji i to tylko po to zeby grac w buku UK. Najprosciej jest kupic gotowy doks, ktorym potwierdzisz swoje "zameldowanie" w UK a nastepnie kupujesz na allegro za pare zloty karte do tel UK aby miec IP z UK. Koniec koncow nie musisz sie nawet ruszac z domu ani latac samolotem w ta i z powrotem ani przerzucac paczek. Sam lot do UK wyjdzie ci 10x drozej niz zrobienie tego o czym napisalem nie wspominajac juz o stracie czasuPotwierdzeniem adresu i doroslosci jest karta debetowa. Zakladasz konto, podajesz numer, wplacasz i wyplacasz.
To jak masz karte do bankomatu to wszyscy zakladaja ze juz bank zweryfikowal twoje dane przy zakladaniu konta bankowego wiec potem masz weryfikacje wszedzie z glowy
Zreszta nawet jak bank nie chce zalozyc konta (zdarzaja sie geniusze) to jest mnostwo innych sposobow pozabankowych
Teraz jak jets koronawirus duzo latwiej bo nie musisz isc do banku fizycznie , as uproszczone procedury.
Przyjezdzasz, zatrudniasz sie na kilka dni do przerzucania paczek, z listem od pracodawcy idziesz do banku (tzn teraz chyba sie skanuje i uploaduje), zalatwiasz wszystkie formalnosci.
A potem dziekujesz za uwage, na konto bankowe zakladasz konta u wszystkich bukow, zbierasz dobry tysiac funtow bonusu jak nie wiecej i grasz skad chcesz
Z dowolnego miejsca swiata potem sobie grasz
Jakiś rok temu byłem w UK, zrobiłem na siebie konto (nikgdy nie miałem nic wspólnego z UK), przesłałem jakiś 'pożyczony' rachunek za gaz, mój ID i wszystko ładnie zweryfikowali. WIęc nie wydaje mi się żeby bet sprawdzał w jakimś systemie, ba, ciekawe jak by mógł wejść w posiadanie takiego systemu.żaden kupiony dokument nic ci nie da bo bukmacherzy w UK robią simple credit check, więc jeżeli nie ma cie w brytyjskim systemie to zwykłym kupionym papierkiem nie potwierdzisz tożsamości
Przecież nikt nie sprzedaje swoich dokumentów Dokumenty są brane z jakichś firm telekomunikacyjnych przede wszystkim.Moze i sie da tak jak mowi ranczo, ale kto by sprzedawal swoje dokumenty, przeciez mozna kredyty na to wziac, energie, telefony, tablety, wszystko.
Poza tym jak wlascicielowi komus cos nie spasuje to zrobi 'weryfikacje', zmiane danych w dowolnym momencie i tyle srodkow na koncie widziano
Lepiej na siebie