Strona śmigaCo się dzieje u tego buka? Już od dwóch tygodni nie mogę się tam zalogować. Odpala mi ciągle jakąś idiotyczną stronkę z człowiekiem z głową konia i napis" już do ciebie biegniemy... Zaraz meta" (śmiechu po pachy). Też tak macie? Co z moją kasą???
Szkoda tylko , że trzeba się upominać do supportu bo nie idzie puscic kuponu czasem za 50-100zl. Limity gorsze niż w lvbetFajna promocja była kilka dni temu. Trzeba było zrobić obrót na 4k i od poniedziałku czy wczoraj jest się w gronie vip na miesiąc czasu. W sumie to o tym nie wiedziałem. Dopiero jak spełniłem wymogi to wyświetlił się komunikat że po niedzieli dołączę do grona vip. Wczoraj darmowa kaska na konto a dzisiaj bonus od depozytu 1k
Ja miałem u nich zlimitowane konto tak że nie dawało się grać. Kupony po 10 zł trafiały do akceptacji. Po jakimś czasie wpłaciłem parę złotych i się okazało że każdy pierwszy kupon na dany zakład przyjmują w mgnieniu oka i to bez względu na stawkę (teraz przykładowo puściłem za 1k by spełnić wymogi tego bonusu) natomiast drugi na to samo nawet za 10 zł trafia do akceptacji.Szkoda tylko , że trzeba się upominać do supportu bo nie idzie puscic kuponu czasem za 50-100zl. Limity gorsze niż w lvbet
Ode mnie już z miesiąc nie przyjmują boostow nie ważne czy solo czy w AKO…Coraz gorzej. Wczoraj z darmowego freebetu 50zl trafiony remis Barcelony , a dziś już odrzucają boosta za 50zl. Także czas się pożegnać na dobre. Pokaż załącznik 14222