daniel111
Użytkownik
Nieprawda. Ja tak zrobiłem i mam te 50 zloty. Kończe obrot i bede wypłacał.Na 100% to nie przejdzie. Zrobiłem tak wczoraj i po wypłacie wpłaconych 50 zł, konto zostało wyzerowane (bonusowe 50 zł usunięto).
Nieprawda. Ja tak zrobiłem i mam te 50 zloty. Kończe obrot i bede wypłacał.Na 100% to nie przejdzie. Zrobiłem tak wczoraj i po wypłacie wpłaconych 50 zł, konto zostało wyzerowane (bonusowe 50 zł usunięto).
I co teraz zawsze bede wypłacał na neteller?!Dziękujemy za email.
Uprzejmie informujemy, iż w przypadku wpłaty za pomocą opcji Neteller, ewentualne wypłaty mogą zostać zrealizowane tylko za pomocą tej metody płatności. Nie mamy technicznej możliwości by to zmienić. Przepraszamy.
Mamy nadzieję, że ta informacja była pomocna i życzymy miłego dnia.
Alicja,
Dział Obsługi Klienta.
Witam!
Skorzystałem z oferty Betclick z darmowym bonusem 55 PLN. Wpłaciłem pieniążki przez przelewy24, po czym postawiłem zakład wielokrotny składający się z z 2 zdarzeń, dokładnie na zwycięstwo Wisły w meczu z Odrą i jakiś typ z NFL. Oczywiście typ z NFL mi nie wszedł i kupon nie siadł. Ile czasu czekaliście na zwrot pieniędzy? Czy dostaliście od razu, czy po jakimś odstępie czasu? Proszę o odpowiedź!
doczeka się, bo to był kupon składający się z 2 zdarzeń, a taki się liczy do tej promocji, nawet jak jedno zdarzenie jest dwudrogowe.To sie chyba niedoczekasz na ten zwrot bo postawiłeś mecz NFL gdzie są tylko 2 opcje wygranej, a w regulaminie jest napisane że musi to być zdarzenie z min. 3 opcjami...
miliony razy wplacalem karta. raz wplacilem netellerem. ostatnia wplata karta. a moge wyplacic tylko na neteler. Chyba dobie kpia. mam gdzies te ich promocje 40 zlotowe, skoro takie cyrki robia.Tak, wypłacać możesz tylko na konto, z którego zrobiłeś pierwszy depozyt.
Już takie mają zasady że można wypłacać tylko na to konto z którego wpłacono pierwszy depozyt dla mnie również jest to idiotyczne no ale cóż... nic nie zrobisz ????
Dostałem to samo.Liga Mistrzów powraca w tym tygodniu!
Skorzystaj z okazji i postaw zakład na wybrany mecz. Przy kolejnej wpłacie na konto otrzymasz bonus do 50 zł.
Pozdrawiam,
Krzysztof
Promocja obowiązuje do niedzieli 13 grudnia. Bonus podlega warunkom obrotu.
Zobaczcie maile.
Wcześniej mi nie dawali dostałem pierwszy raz takie promo, od niedawna mam u nich konto więc pewnie dlatego, wpłaciłem 50 przez mb i 100 odrazu na koncie. Wiec moge polecić ten bonusik a obrót poza tym niewielki.Niestety mnie ominęli;s moze dlatego ze ostatnio dostałem coś takiego.
Ukasz tobie wcześniej dawali to podwojenie dp do 50 zl? Kiedy dostałeś tego maila?