D
3,3K
davey_watt
Użytkownik
wpłacasz 50, dostajesz 50, wypłacasz 50, grasz za pozostałe 50 ja tak u nich robię ????
A co to tak trudno kurs powyżej 1.20 znaleźć ????NO ba.... :-D
Czyli wpłacam 50 zł dostaje kolejne 50 zł
Mam do obrotu 150 żeby to wypłacić
I tutaj moje pytanko
Musze singla za 100 zł puścić powyżej 1,2 czy może być jakiś dubel 2x z kursem 1.10~~?
żeby liczyło się to do obrotu
Możesz zagrać singla za 100 zł po kursie 1.2 oraz dubel z kursami 1.1, jednak wtedy masz obrotu tylko 120 zł a musisz mieć 150 żeby wypłacić :]NO ba.... :-D
Czyli wpłacam 50 zł dostaje kolejne 50 zł
Mam do obrotu 150 żeby to wypłacić
I tutaj moje pytanko
Musze singla za 100 zł puścić powyżej 1,2 czy może być jakiś dubel 2x z kursem 1.10~~?
żeby liczyło się to do obrotu
Za proste :] Nie możesz wypłacić do póki nie zrobisz obrotuwpłacasz 50, dostajesz 50, wypłacasz 50, grasz za pozostałe 50 ja tak u nich robię ????
Zakład trójdrożny po kursie 1.2, a w zakładach akumulowanych mogą być 2 opcje wyboru jak u/o i kurs może być 1.1, ważny by ako wyszło 1.2A co to tak trudno kurs powyżej 1.20 znaleźć ????
W regulaminie jest wszystko napisane zaklad trójdrożny o kursie min.1,20.
Za kazdym razem jest to samo,czytac sie nie chce i czeka sie na gotowe:kwasny4565:
Można odrazu wypłacić również tak robiłem i nie było problemu, obrót dotyczy bonusaZa proste :] Nie możesz wypłacić do póki nie zrobisz obrotuwpłacasz 50, dostajesz 50, wypłacasz 50, grasz za pozostałe 50 ja tak u nich robię ????
Tak zrobiłem i nic nie widać na temat bonusu, więc chyba jednak nie ;pNie trzeba maila dostać, wystarczy wejsc na konto kliknąć wpłata i pokarze się czy bonus przysługuje czy nie.
To znaczy ze Tobie nie przysługuje, jak sam tytuł wskazuje "dla wybranych" ja systematycznie co 3 miesiace dostajeTak zrobiłem i nic nie widać na temat bonusu, więc chyba jednak nie ;p
Róbcie to dp jak chcecie,tylko żeby nie było później płaczów że zabrali wam wygraną z tego bonusu.Maja napisane jasno w regulaminie że wpłaty z moneybookers nie uprawniają do promocji więc nie polecał bym korzystania z bonusu za pomocą moneybookers ????Gracz musi dokonać trzykrotnego obrotu na zakładach posiadających minimalnie trzy możliwości i kurs 1,20. Wpłaty dokonywane za pomocą Moneybookers nie uprawniają do skorzystania z promocji.
Nie, to sa osobne promocje. Najlepiej jak na swoim koncie sprawdzisz 'dostepne bonusy' i jesli jakis Ci przysluguje wciaz to mozesz go wykorzystac pomimo tego ze wczesniej juz jakis wykorzystales.Witam czy to podwojenie łączy się z zakładem bez ryzyka?? mimo że grałem u nich wcześniej dzisiaj dostałem maila, iż przysługuje mi zakład ze zwrotem stawki do 55zl.
A co to ma wspólnego z tematem o promocji?działa Wam strona? Bo u mnie błąd jakiś wyskauje...
Co tydzien jest to wałkowane ????dobra sprawdzał to ktos?
wpłacam 50zł dostaje bonus 50 i od razu zlecam wypłate wpłaconych 50zł a bonus obracam?
przejedzie to?
Na 100% to nie przejdzie. Zrobiłem tak wczoraj i po wypłacie wpłaconych 50 zł, konto zostało wyzerowane (bonusowe 50 zł usunięto).dobra sprawdzał to ktos?
wpłacam 50zł dostaje bonus 50 i od razu zlecam wypłate wpłaconych 50zł a bonus obracam?
przejdzie to?