WPŁATY POPRZEZ MONEYBOOKERS SĄ Akceptowane!!!!Poniżej przesyłam warunki obrotu bonusem, aby móc go wypłacić to:
- trzykrotny obrót wartością bonusu,
- kurs zdarzeń minimalnie 1,20 ,
- zakład, który może zostać rozliczony na trzy różne sposoby (np. 1 lub X lub 2),
- dowolny zakład wielokrotny.
Wpłaty Moneybookers nie są objęte promocją.
skąd taka informacja ?WPŁATY POPRZEZ MONEYBOOKERS SĄ Akceptowane!!!!
BOZE CO ZA IDIOTA...
Marcipeusz ile ty masz lat??
Powiem ci ze moja chrzesnica co ma 2 latka jest madrzejsza od Ciebie.
Przez takich kretynow banuja polakow na rozne ciekawe promocje.
Tak duzo dla ciebie 50zl?? Stary idz nazrywaj z 10l jagod albo 15 koszyczkow malin i sprzedaj i bedziesz mial te 50 zl,a nie zakladasz multikonta.
Zycze ci zebys kiedys wplacil duza sumke do buka i zeby ci nie wyplacili i zablokowali konto oraz zabrali srodki na koncie.Moze wtedy zmadrzejesz...
ŻENADA!!!????
nick mogłeś sobie zamazać jak już sie tak chwalisz, bo za chwile możesz mieć konto zablokowane.lol ???? a gdzie napisałem,że ja jestem multi account? NAPISAŁEM,ŹE IDEALNY BONUS DLA TAKICH OSOB!!!
co do tych 50zl ????
graj za tyle co ja :
http://img269.imageshack.us/i/81052732.jpg/
a pozniej pisz do mnie bo ty pewnie grasz kuponiki po 3zl ????
i czytaj ze zrozumieniem bo nigdzie nie napisałem,ze ja mam tam kilka kont ????
moze powysyłać ci jeszcze inne moje kupony? Wiesz nie jestem graczem,którego zadowala granie za 50zl ???? sorry zle trafiles
Żałosny jesteś, osoba która ryzykuje takie stawki i zarabia to się nie chwali tym. Ty grasz po prostu surebety czyli zero ryzyka, więc czym się chwalisz? Żaden z Ciebie typer.lol ???? a gdzie napisałem,że ja jestem multi account? NAPISAŁEM,ŹE IDEALNY BONUS DLA TAKICH OSOB!!!
co do tych 50zl ????
graj za tyle co ja :
http://img269.imageshack.us/i/81052732.jpg/
a pozniej pisz do mnie bo ty pewnie grasz kuponiki po 3zl ????
i czytaj ze zrozumieniem bo nigdzie nie napisałem,ze ja mam tam kilka kont ????
moze powysyłać ci jeszcze inne moje kupony? Wiesz nie jestem graczem,którego zadowala granie za 50zl ???? sorry zle trafiles