simon999
Użytkownik
Z tego co pamiętam z dupy czyli 1 gem musi zostać rozegrany i masz win/loseWie ktoś jak rozliczają krecze w tenisie?
Z tego co pamiętam z dupy czyli 1 gem musi zostać rozegrany i masz win/loseWie ktoś jak rozliczają krecze w tenisie?
mam nadzieje że skan dowodu wystarczy ?Dear Sir/Madam!
Your request cannot be processed as your account details do not contain all necessary data. You have to send us scanned pages of your passport (pages with your name, surname, passport serie, passport number, issued by, issue date, residential registration). Please, specify your account number. If you send us all necessary data, your request will be paid out in accordance to our Rules.
<hr>Best regards,
Betcity clients department
zmień sobie język na polski. kliknij w ruską flagę i masz języki do wyboru. zasilenie jest banalne. wchodzisz w istoria konta , zasil konto i tam wybierasz sposób. polecam skrillaWitam,
Czy ktoś w miarę zrozumiały sposób może mi wytłumaczyć w jaki sposób mogę zasilić moje konto u tego buka.
Niestety ale słabo znam angielski i mam lekkie problemy z tym systemem płatności.
wow, ale dziwny kupon i kurs. 1szy raz w zyciu widze taki model rozliczenia. jak chcesz mogez Ci pomoc i napisac po angielsku @ i ty go im przesles... daj znacCzuje się oczukany .. postawiłem zakład 3/4 i rozliczyli mi najpierw dobrze po kursie ponad 2 a teraz patrze i takie coś .. o co chodzi? Chodzi o ten zakład na dole .. zmienili sobie kurs na 00.4947 to jawne oszustwo czy nie? I czy jest jakiś kontakt z nimi poza ICQ? Najlepiej po Polsku, bo kiepsko z językami ????
Pomoże mi ktoś, bo czuje się oszukany na sporo pieniędzy, bo zakład był rozliczony dobrze a dziady zmieniły ????
Ja rozumiem, że ich skroiłem na ponad 20kawałków w miesiąc, ale żeby kraść moje pieniądze? Chociaż kurs 1 powinni dać a nie, że moją stawkę zabierają jeszcze ????
Link do zdjęcia: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/332e92ecfd16660e.html
Czuje się oczukany .. postawiłem zakład 3/4 i rozliczyli mi najpierw dobrze po kursie ponad 2 a teraz patrze i takie coś .. o co chodzi? Chodzi o ten zakład na dole .. zmienili sobie kurs na 00.4947 to jawne oszustwo czy nie? I czy jest jakiś kontakt z nimi poza ICQ? Najlepiej po Polsku, bo kiepsko z językami ????
Pomoże mi ktoś, bo czuje się oszukany na sporo pieniędzy, bo zakład był rozliczony dobrze a dziady zmieniły ????
Ja rozumiem, że ich skroiłem na ponad 20kawałków w miesiąc, ale żeby kraść moje pieniądze? Chociaż kurs 1 powinni dać a nie, że moją stawkę zabierają jeszcze ????
Link do zdjęcia: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/332e92ecfd16660e.html
ja podałem dowodu.Panowie, przy rejestracji jest prosba o podanie daty wydania paszport. CO zrobic jesli go nie posiadam
nie moga ci nic zabrac bez powodu, napisz do nich na jakim etapie jest weryfikacja.... jesli nic nie zakladales ponad 1 konto to czekaj tylko... czasami trwa to dluzej, ????ilee w tym szice trwa weryfikacja ? czekam juz 3 dzien