W polu "kwota" było 0 i to jest jakby limit, na szczęście zmienili go na 24 euro, zawsze coś. ????Musisz ich poprosić o zakład VIP może przyjmą, mi niestety odrzucili 10$...
Dzieki za szybko odpowiedz. Nie, nic wbrew regulaminowi, po prostu brak weryfikacji mnie zdziwil no i nie ufam ruskim, bardzo dobrze wiem jak z nimi jest jezeli chodzi o kase.nie będzie problemów jeśli nic złego nie zrobiłeś wbrew regulaminowi
Przepraszam pa moj polski-no ale nie jiestem polakiem tylko z Ukrainy. Przeczytalem twojie pytanie i odpowiem ci ZE CHODZI O PASZPORT!! I w Ukraine i w Rosji v Paszporcje jiest napisane kiedy i kym on zostal wydany! Tak jak wienkszosc grachy w Betcity JIEST z bylego Zwionzku Radzieckiego-no to widac i trymajo taki punkt w rejestracji!mam pytanie odnosnie rejestracji. Trzeba uzupelnic takie dane:
*Dane dowodu osobistego
Seria
Numer
Przez kogo i kiedy wydany:
Data wydania paszportu:
Chodzi mi o ostatnie pole. Czy na pewno chodzi o paszport czy jednak o dowod?
Co w przypadku kiedy nie mam paszportu? Bo trzeba wybrac tam jakas date.
Przeciez kazdy ma limit 25 euro po 3 zakladach. Jezeli tobie to wystarcza i dla ciebie to brak limitow to nie dziwota ze chwalisz tego bukajak dla Mnie zajebisty bukmacher, problemów z wypłatami nigdy nie miałem.Słyszałem coś o limitach ale to chyba już historia, pograłem trochę grubiej i limitów brak także polecam.
Rozbawilo mnie to udowania zagraniczniaka hehehePrzepraszam pa moj polski-no ale nie jiestem polakiem tylko z Ukrainy. Przeczytalem twojie pytanie i odpowiem ci ZE CHODZI O PASZPORT!! I w Ukraine i w Rosji v Paszporcje jiest napisane kiedy i kym on zostal wydany! Tak jak wienkszosc grachy w Betcity JIEST z bylego Zwionzku Radzieckiego-no to widac i trymajo taki punkt w rejestracji!
Napish im na support