Jest tu jakiś support z Betcity?
Chodzi mi o wczorajsze spotkanie koszykówki Zagłębie Sosnowiec - R8 Basket AZS Politechnika Kraków 62:111. W ofercie było, że grali z Wisłą, a więc powinien być zwrot, bo nawet na FB Zagłębia pisze, że to pomyłka i Wisła a R8 Basket AZS Politechnika Kraków to zupełnie inne drużyny. Napisałem do nich, ale się ociągają z odpowiedzią.
Tutaj link:
https://pl-pl.facebook.com/basketzaglebie/
Co do buka to ja gram tam już 5 lat i limitów nie mam, ale to dlatego, że buk ten służy mi tylko do taśm, bo kursy są tu naprawdę mega. Oferta też chyba najszersza na rynku. Co do wypłaty problemów nie ma. Przynajmniej jeśli chodzi o
Skrill to kasa jest po kilku godzinach.
Co do kodu to zawsze możecie go sobie wygenerować, tylko że chyba czeka się na niego trzy dni (ja tak miałem).
Jak rozliczą mi mecz jako zwrot to będę miał o nich dalej dobre zdanie, jak nie trzeba interweniować będzie w SBR, bo pomyłka chyba ewidentna. Druga sprawa że typ na moją niekorzyść, to trzeba walczyć o swoje.
EDIT:
Sprawa załatwiona dla mnie na rękę. Zakład anulowany, a więc ja jak na razie z Betcity żadnych problemów nie miałem.