madrista4ever
Użytkownik
ale chodzi o to czy MB przyjmie przelew
bo w regulaminie mają cos tam napisane ale jest to dwuznaczne
bo w regulaminie mają cos tam napisane ale jest to dwuznaczne
Przelew bankowy rzadko kto używa.nie będę powtarzał mojego posta z innego działu
http://forum.bukmacherskie.com/showpost.php?p=1300982&postcount=6
jak to jest z tą pierwszą wpłatą? minimum ile?
Wynika z tego, że nie mają w bet365 możliwości wpłaty depozytu na ich konto drogą zwykłego przelewu bankowego np. w PEKAO. To samo z resztą napisali mi na czacie ... Chyba zostanę w Expekcie ????
Nie do końca jestem pewien czy pomnijsze placówki poczty polskiej obsługują przelewy zagraniczne, baa nawet oddziały pko nie obsługują przelewów zagranicznych. W tym celu bedziesz musiał sie udać do poczty głownej lub lepiej banku. Koszt samego przelewu na rachunek zagraniczny to coś 15zl. A minimum to 500zł musiałbyś wpłacić taką formą płatnościWitam mam pytanie czy można wpłacić kasę przez pocztę i ile minimum musze wpłacić ł ??
a i jeszcze czy przy rejestracji trzeba podawac nr konto czy karty ???
Tak jeśli korzystasz z wypłaty na Moneybookers. To najlepsza opcja wpłat/wypłat u tego buka.A jak jest minimalna wypłata też 10zł ?
Każda wypłata/wpłata do bet365 za pomocą MB jest darmowa.Witam. Czy przy wpłacie i wypłacie pieniędzy do Bet 365 przez MB pobierają oni opłaty? W zkładce opłaty w MB napisane jest 14,05PLN.