Jak zalogujesz się na Skrill, to tam w sekcji Kart, możesz sobie przypomnieć PIN. Próbowałeś?
Jeśli wpłacałeś inną metodą niż skrill to na skrill nie wypłacisz.Chodzi o wypłatę z bet365 na Skrill.
Czy jest teraz taka możliwość? Po wejściu w "wypłatę" mogę zrealizować ją tylko na swoją kartę w ING, którą kiedyś dodałem. Karty MasterCard ze Skrilla nie mogę nawet dodać do całorocznego. Jest jakaś możliwość? Obecnego salda z betu nie chcę przelewać przez ING.
Pomożecie? ????
Spróbuj zmienić dane karty na nowąChodzi o wypłatę z bet365 na Skrill.
Czy jest teraz taka możliwość? Po wejściu w "wypłatę" mogę zrealizować ją tylko na swoją kartę w ING, którą kiedyś dodałem. Karty MasterCard ze Skrilla nie mogę nawet dodać do całorocznego. Jest jakaś możliwość? Obecnego salda z betu nie chcę przelewać przez ING.
Pomożecie? ????
Spróbuj skontaktować się ze Skrillem, kiedyś dali mi możliwość przelania X kwoty gdy napisałem że woę na ich kartę to zrealizować.Chodzi o wypłatę z bet365 na Skrill.
Pomożecie? ????
Możesz korzystać z tego samego konta Bet365, najpierw wypłać środki na konto bankowe, a później wpłać za pomocą skrilla. Przed zrobieniem tego, potwierdź to na chacie w obsłudze klienta Bet365.Wpłacałam pieniądze na bet365 przez przelewy24, ale teraz chcę robić wypłaty tylko na skrrill. Czy jeśli teraz raz wyślę całość zysku z bet365 na konto bankowe (wyzeruje depozyt) i wpłacę od nowa przez skrill to będę mogła wypłacać już tylko na skrill czy będą robić dziwne akcje z podziałem zysku i możliwością wypłaty tylko części przez skrill i częsci na konto? Widziałam różne wątki, często stare, więc wolę się dopytać, czy lepiej założyć nowe konto i od nowa wpłacać tylko skrillem.