>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Bet365 - Wpłaty i wypłaty pieniędzy.

szpon 154

szpon

Użytkownik
Wie ktos moze jak dokladnie wyglada sprawa dzielenia wyplaty w zaleznosci od sposobu wplaty?
Bo mam taka sytuacje, ze wplacilem Skrillem w sumie niecale 15k, a przez przelewy24 2,5k (zupelnie niepotrzebnie).
I teraz przy wyplacie mam komunikat:
&quot;Możemy skontaktować się z Tobą w sprawie wypłaty, która może zostać podzielona pomiędzy metody płatności, z jakich korzystałeś poprzednio. Prosimy sprawdzić poniższe dane i zmienić tam, gdzie jest to konieczne.&quot; i nie mam mozliwosci wyboru opcji wyplaty.
Czyli mam rozumiec, ze skontaktuja sie ze mna (raczej mailowo, czy telefonicznie?) w celu rozdzielenia wyplaty. Jesli chce wyplacic 34k, to niby jak oni mi to podziela? Proporcjonalnie? I jest jakas szansa, zeby wszystko wyplacic Skrillem?

M 0

miki10194

Użytkownik
Witam Was. Mam pytanie, czy istnieje możliwość zrobienia (pierwszej wpłaty) na nowe konto bet z konta skrill (które jest całkiem na inną osobę) ? Czy może być jakiś z tym problem?

A 861

amigo007

Użytkownik
Tak myślę że w skali kraju to tysiące osób. Dopiero ogromne kwoty mogą wzbudzić zainteresowanie. Akurat u nich nie gram, ale w innych bukach w 90% wypłacam na konto bankowe. I póki co &quot;odpukać&quot; spokój.

soulmate 48

soulmate

Użytkownik
Pytanie,
Wpłata na bet369 przez p24, to przy wypłacie na konto bankowe co trzeba podać konkretnie ? Jakieś SWIFTy zapewne itp, ale co konkretnie ?(skrill chwilowo odpada). ?

k@jt3k 5

k@jt3k

Użytkownik
Witam, nie dawno założyłem konto w banku i mam zamiar grać przez internet (oczywiście na bet365) i mam parę pytań, a mianowicie - czy to prawda, że minimum ile mogę wypłacić na konto bankowe to aż 500zl? I czy w ogóle jest to oplacalne, bo z tego co wyczytalem pobierają opłatę aż 15funtow (czyli jakieś 80zl?!) czy bardziej opłaca się bawić w to całe moneybooker ? I ile muszę czekac na wypłatę środków na konto bankowe, bo z tego co widzę to 3-10dni? Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam ???? .

k@jt3k 5

k@jt3k

Użytkownik
Dobra doczytałem, że przelewem można wypłacać minimum 200zł, ale dalej ciekawi mnie ta prowizja od wypłat poprzez konto bankowe czy faktycznie to aż od 13 do 15 funtów ?

baron1988 931

baron1988

Użytkownik
1. Przelew na konto idzie 2-10 dni
2.Maksymalna wypłata przelewem 200000 PLN ????
3.Minimalna wypłata przelewem 150 PLN
Tyle się trąbi o tym i aż tyle jest tematów tutaj na forum lub ogólnie w sieci,że trzeba być niezłym leniem by jeszcze ciągle zadawać te same idiotyczne pytania...
Jeżeli chcesz wypłacać bezpośrednio od buka na konta bankowe to możesz zostać doniesiony organom skarbowym przez swój bank( chociaż wątpię w to, że uda Ci się wypłacać duże,podejrzane sumy).
Większość typerów opiera się na założeniu konta w Skrill, prowizja na konto bankowe z portfela kosztuje bodajże 8-12 zł i wypłata trwa średnio 1-2 dni robocze.
Polecane jest również założenie sobie karty Skrill (opłata roczna 10 euro).
&quot;Wszystkie obsługiwane metody wypłat są bezpłatne z wyjątkiem niektórych przelewów bankowych. Przy wypłacaniu środków przelewem bankowym, wszelkie ewentualne opłaty wyświetlone zostaną na stronie wypłat, umożliwiając Ci sprawdzenie danej kwoty, przed dokonaniem wypłaty. Opłaty zostaną pobrane z Twojego salda w momencie dokonania wypłaty.&quot;
https://help.bet365.com/pl/payments

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
skrilla możesz założyć jak chcesz wypłacać mniejsze kwoty, tyle że płacisz kilkanaście zeta za wypłatę z tego portfela.na koncie w praktyce kasa powinna się znaleźć na 2, 3 dzień roboczy (czasami nawet na następny) to już zależy od tego jak twój bank to księguje, od nich kasa wychodzi stosunkowo szybko.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Jeżeli chcesz wypłacać bezpośrednio od buka na konta bankowe to możesz zostać doniesiony organom skarbowym przez swój bank( chociaż wątpię w to, że uda Ci się wypłacać duże,podejrzane sumy).
A mi się wydaje że każdy z was wypisując takie rzeczy powtarza posty poprzedników nie mając kompletnie żadnej wiedzy na ten temat. Zajebi...e się to czyta jak jedna osoba powtarza posty drugiej dodaje coś swojego i powstają takie teorie że można boki ze śmiechu zrywać... Czasami jak się nudzę biorę piwo, popcorn i włączam temat o ustawie hazardowej... Ubaw Gwarantowany, najlepsze jest to jakie tego typu fora mają przebicie i potrafią wyprać mózgi setką osób. Zastanawia mnie tylko dlaczego ludzie szukają informacji na tego typu forach zamiast szukać w wiarygodnych źródłach informacji.

baron1988 931

baron1988

Użytkownik
To gratuluję zajęcia ;) Domniemam,że w przypadku kompletnej niewiedzy (K@jt3K) warto nawet powtarzać i tłumaczyć takim osobom te same frazesy.
To tylko i wyłącznie wychodzi lenistwo ludzi, czasami ciężko poświęcić kilka minut poprzez wyszukiwarkę google z danym zagadnieniem albo poczytać dany fragment regulaminu interesującej nas rzeczy.
Tak było i to się nie zmieni ;)
Wesołych Świąt !

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
faktycznie, te akcje to już podeszły pod jakąś psychozę.jedyne co US zrobił w tej sprawie to podkręcił interes skrillowi który co chwila podnosi opłaty (ostatnio chyba 17zl za przelew bankowy)

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
warto nawet powtarzać i tłumaczyć takim osobom te same frazesy.
To tylko i wyłącznie wychodzi lenistwo ludzi, czasami ciężko poświęcić kilka minut poprzez wyszukiwarkę google z danym zagadnieniem albo poczytać dany fragment regulaminu interesującej nas rzeczy.
Tak było i to się nie zmieni ;)
Wesołych Świąt !
Warto nie warto, możesz powtarzać to samo milion razy a i tak nie którzy nie potrafią tego zrozumieć, zrozumieją dopiero wtedy kiedy napiszesz dokładnie to co będą chcieli usłyszeć. Jak tak sobie przeglądam czasami forum to jedna osoba pyta pare razy o to samo i tylko czeka na odpowiedzi, dostaje kilka sprzecznych ze sobą odpowiedzi i wybiera tą która najbardziej jej pasuje i przekazuje dalej ???? tak powstają nierealne i niestworzone historie ????

k@jt3k 5

k@jt3k

Użytkownik
Dzięki wszystkim za odpowiedz.
Tylko dalej nie wiem czy warto zakładać konto na Skrillu i wypłacać na nie z buka czy po prostu bezpośrednio na konto bankowe (na pewno nie będą wypłacał nie wiadomo jakie duże kwoty także mysle, że nikt się nie przyczepi ) i jeszcze co z tymi prowizjami za wypłaty na konto bankowe czy faktycznie jest to 15funtow i czy wysokość prowizji zależy od tego w jakim banku mam konto ?

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
nie ma żadnych prowizji.zakładasz konto w PLN jak wypłacisz 150zł (minimalna wypłata na konto bankowe) tyle dostaniesz na swój rachunek.skrilla możesz założyć jak będziesz chciał wypłacić mniej niż 150zł, tyle że obecnie wypłata ze skrilla na konto bankowe kosztuje 18zł bez groszy, przynajmniej mnie tak ostatnio policzyli.jak się coś zmieni na pewno o tym bardzo szybko przeczytasz w tym temacie.Nie zapominaj także że jak chcesz wypłacić na skrilla będziesz musiał nim złożyć depozyt, wypłacić można na tą metodę, którą ostatnio użyłeś do wpłaty.Wyjątkiem są oczywiście wpłaty które nie można wycofać na daną metodę jak np. paysafecard, w takim wypadku wszystko zostaje ustawione przez system do wypłaty na konto bankowe.

Do góry Bottom