Jak mi wiadomo jest możliwa wpłata kartą debetową. Obecnie wszystkie takie karty mają z tyłu kod CVV, który umożliwia takie transakcje. Następnie wypłata będzie możliwa na te kartę.Mam pytanie czy wpłata kartą debetową MasterCard jest możliwa, bo w opcjach wpłat pisze, że niby jest ale dla kart kredytowych MasterCard no i czy później na taką debetówkę będe mógł ewentualnie wypłacać?
Nie powinno być żadnych problemów z wypłatami. Nawet codziennymi.Czy bet365 robi jakieś problemy przy częstych (codziennych) wypłatach mniejszych(do 200zł) kwot?
Nigdy nie miałem dosłownie ŻADNEGO problemu. Na bankowe przychodziły po jednym dniu roboczym, na Skrila po kilku - max 12 godzinachCzy bet365 robi jakieś problemy przy częstych (codziennych) wypłatach mniejszych(do 200zł) kwot?
Witam.Wiecie coś czy bezpiezcnie jest wypłacać srodki na konto bankowe w dosc krotkim odstepie czasu i dosc pokazne kwoty , ok 10k PLN ?
Zeby skarbowka czy ktos inny sie nie przysapał?
Mam 2 konta, moze lepiej raz na te slac a raz na drugie?
Moge przelewac tylko na konto bankowe, bo wplacalem poprzez karte debetowa i pozostale metody wyplaty mam zablokowane
Otwórz sobie e-portfel Skrill. Najbezpieczniejsze, najpopularniejsze i najchętniej używane rozwiązanie w dzisiejszych czasach.Witam.
Mam podobne pytanie, jak kolega. Ostatnio wypłaciłem kilka tysi na konto bankowe, teraz też mam do wypłaty kilka tysięcy. Pytanie, czy w praktyce nie będzie żadnych problemów z bezpośrednią wypłatą na konto bankowe? Miał ktoś z tym jakąś lipę?
Z góry dzięki za odp.
Dzięki Kolego za odpowiedź. Skrilla mam, założony x lat temu, w USD(tu pytanie, jak zmienić walutę?), raczej nie używany(teraz to się zmieni), ale tu już pies pogrzebany, bo wpłata była za pośrednictwem p24, więc już chyba tylko wypłata na konto zostaje? Lepiej podzielić ją na kilka razy, czy to bez znaczenia?Otwórz sobie e-portfel Skrill. Najbezpieczniejsze, najpopularniejsze i najchętniej używane rozwiązanie w dzisiejszych czasach.
Do konta zamawiasz kartę (10€ rocznie) i masz święty spokój. Zresztą inne opłaty też są minimalne.
Chyba, że o tym wszystkim wiesz i docelowo pytasz o wypłaty akurat na konto. Tutaj proponuje poczytać kilka stron: klik i dmuchać na zimne.
Jeżeli kiedykolwiek korzystałeś z tego Skrilla, to jest jasna odpowiedź:Dzięki Kolego za odpowiedź. Skrilla mam, założony x lat temu, w USD(tu pytanie, jak zmienić walutę?), raczej nie używany(teraz to się zmieni)
i w takim wypadku musisz otworzyć nowe konto w PLN i napisać do nich o zamknięcie starego + wyjaśnić powody takiej operacji. Na 95% nowe konto = nowy e-mail, chyba, że coś się zmieniło.
w B365 tego nie obejdziesz, mają twardy system kanałowy. Jeżeli to jest kwota do kilku tyś, to raczej nie ma znaczenia, ale to wedle uznania. Może wolniej byłoby lepiej.ale tu już pies pogrzebany, bo wpłata była za pośrednictwem p24, więc już chyba tylko wypłata na konto zostaje? Lepiej podzielić ją na kilka razy, czy to bez znaczenia?