>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Bet365 - Wpłaty i wypłaty pieniędzy.

M 0

maches

Użytkownik
Wiecie coś czy bezpiezcnie jest wypłacać srodki na konto bankowe w dosc krotkim odstepie czasu i dosc pokazne kwoty , ok 10k PLN ?
Zeby skarbowka czy ktos inny sie nie przysapał?
Mam 2 konta, moze lepiej raz na te slac a raz na drugie?

Moge przelewac tylko na konto bankowe, bo wplacalem poprzez karte debetowa i pozostale metody wyplaty mam zablokowane

J 0

junzo

Użytkownik
Wiecie może czy mogę skorzystać z karty kredytowej brata przy wpłacie do depozytu ??
W pierwszym poście napisane jest: Nazwisko posiadacza karty kredytowej musi być takie samo, na jakie jest zarejestrowane konto; w przeciwnym razie konto zostanie zawieszone. Nazwisko mamy takie same, ale czy dotyczy też to imienia ??

S 245

sparks88

Użytkownik
Witajcie, środki na swoje konto zawsze wpłacałem przy pomocy kuponów PSC. Obecnie, chcę rozpocząć korzystanie ze Skrill. Czy jeśli dokonam depozytu, np. ~500 PLN ze Skrill do 365, to czy od tego momentu wszystkie dostępne środki będę mógł przerzucić do Skrilla? Czy jestem zmuszony wszystko wypłacić na konto bankowe i dopiero rozpocząć depozyty Skrill -&gt; 365 -&gt; Skrill?
Dziękuję z góry za informacje.

A 0

anton77

Użytkownik
Mam pytanie czy wpłata kartą debetową MasterCard jest możliwa, bo w opcjach wpłat pisze, że niby jest ale dla kart kredytowych MasterCard no i czy później na taką debetówkę będe mógł ewentualnie wypłacać?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Mam pytanie czy wpłata kartą debetową MasterCard jest możliwa, bo w opcjach wpłat pisze, że niby jest ale dla kart kredytowych MasterCard no i czy później na taką debetówkę będe mógł ewentualnie wypłacać?
Jak mi wiadomo jest możliwa wpłata kartą debetową. Obecnie wszystkie takie karty mają z tyłu kod CVV, który umożliwia takie transakcje. Następnie wypłata będzie możliwa na te kartę.

Niemniej bywają przypadki odmowy wpłaty przez takową kartę i nie są one spowodowane ze strony Bet365, a ze strony banku. Jest to jednak rzadkość.

W 53

wyjazdowiec

Użytkownik
Wiecie coś czy bezpiezcnie jest wypłacać srodki na konto bankowe w dosc krotkim odstepie czasu i dosc pokazne kwoty , ok 10k PLN ?
Zeby skarbowka czy ktos inny sie nie przysapał?
Mam 2 konta, moze lepiej raz na te slac a raz na drugie?

Moge przelewac tylko na konto bankowe, bo wplacalem poprzez karte debetowa i pozostale metody wyplaty mam zablokowane
Witam.
Mam podobne pytanie, jak kolega. Ostatnio wypłaciłem kilka tysi na konto bankowe, teraz też mam do wypłaty kilka tysięcy. Pytanie, czy w praktyce nie będzie żadnych problemów z bezpośrednią wypłatą na konto bankowe? Miał ktoś z tym jakąś lipę?
Z góry dzięki za odp.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Witam.
Mam podobne pytanie, jak kolega. Ostatnio wypłaciłem kilka tysi na konto bankowe, teraz też mam do wypłaty kilka tysięcy. Pytanie, czy w praktyce nie będzie żadnych problemów z bezpośrednią wypłatą na konto bankowe? Miał ktoś z tym jakąś lipę?
Z góry dzięki za odp.
Otwórz sobie e-portfel Skrill. Najbezpieczniejsze, najpopularniejsze i najchętniej używane rozwiązanie w dzisiejszych czasach.

Do konta zamawiasz kartę (10€ rocznie) i masz święty spokój. Zresztą inne opłaty też są minimalne.

Chyba, że o tym wszystkim wiesz i docelowo pytasz o wypłaty akurat na konto. Tutaj proponuje poczytać kilka stron: klik i dmuchać na zimne.

W 53

wyjazdowiec

Użytkownik
Otwórz sobie e-portfel Skrill. Najbezpieczniejsze, najpopularniejsze i najchętniej używane rozwiązanie w dzisiejszych czasach.

Do konta zamawiasz kartę (10€ rocznie) i masz święty spokój. Zresztą inne opłaty też są minimalne.

Chyba, że o tym wszystkim wiesz i docelowo pytasz o wypłaty akurat na konto. Tutaj proponuje poczytać kilka stron: klik i dmuchać na zimne.
Dzięki Kolego za odpowiedź. Skrilla mam, założony x lat temu, w USD(tu pytanie, jak zmienić walutę?), raczej nie używany(teraz to się zmieni), ale tu już pies pogrzebany, bo wpłata była za pośrednictwem p24, więc już chyba tylko wypłata na konto zostaje? Lepiej podzielić ją na kilka razy, czy to bez znaczenia?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Dzięki Kolego za odpowiedź. Skrilla mam, założony x lat temu, w USD(tu pytanie, jak zmienić walutę?), raczej nie używany(teraz to się zmieni)
Jeżeli kiedykolwiek korzystałeś z tego Skrilla, to jest jasna odpowiedź:

3.3. Panstwa konto Skrill (Monebookers) denominowane jest w wybranej przez Panstwa walucie, wskazanej przez Panstwa sposród dostepnych walut. Nie mozna zmienic waluty konta Skrill po rozpoczeciu realizacji platnosci.
i w takim wypadku musisz otworzyć nowe konto w PLN i napisać do nich o zamknięcie starego + wyjaśnić powody takiej operacji. Na 95% nowe konto = nowy e-mail, chyba, że coś się zmieniło.

ale tu już pies pogrzebany, bo wpłata była za pośrednictwem p24, więc już chyba tylko wypłata na konto zostaje? Lepiej podzielić ją na kilka razy, czy to bez znaczenia?
w B365 tego nie obejdziesz, mają twardy system kanałowy. Jeżeli to jest kwota do kilku tyś, to raczej nie ma znaczenia, ale to wedle uznania. Może wolniej byłoby lepiej.

Otrzymane punkty reputacji: +9
W 53

wyjazdowiec

Użytkownik
Dzięki wielkie za odpowiedź. W takim razie najpierw zamknąć stare konto w USD i dopiero otworzyć nowe, czy bez znaczenia? Mają tam czat w języku polskim? Co do wypłaty to chodzi o unibet- też nie da rady na skrilla, jeśli wpłacałem za pomocą p24?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Najlepiej napisz do nich e-maila do zamknięcie starego, wyjaśnij sytuacje i otwórz nowe. Potem zweryfikuj i wszystko powinno być klarowne.
Nie mają czatu. Pisz na e-mail (to może jednak trochę potrwać).
W Unibecie nie ma takich twardych zasad. Wpłać tam coś przez Skrilla, pograj trochę i zleć wszystko z powrotem. Powinno pójść.

W 53

wyjazdowiec

Użytkownik
Jeszcze jedno, względem skrilla- czy konto w USD to duże utrudnienie? Duże koszta przewalutowania? Jak tam w ogóle jest w wypłatami? Rozumiem, że jedyne koszta to te 10e za karte?
Widzę teraz, że można zmienić walutę karty na PLN. Statusu konta(waluty) to nie zmienia?

Do góry Bottom