znajdz se odpowiedni temat na takie pytania albo użyj opcji szukaj, nie zaśmiecaj forumpanny pilne powiedzcie mi czy stanie się coś jak dojdzie jednorazowa wypłata na konto bankowe ? skarbówka czy coś ? 2700 zleciłem
znajdz se odpowiedni temat na takie pytania albo użyj opcji szukaj, nie zaśmiecaj forum
:zoltakartka: na forum masz odpowiednie działy gdzie możesz zadawać pytania na określony temat. Jeżeli twoje pytanie nie jest zgodne z danym tematem to łamiesz regulamin i zaśmiecasz forum. Zanim zadasz pytanie przeczytaj czego dotyczy dany wątek. Swoją drogą nawet nie musiałeś zadawać pytania bo masz setki o ile nie tysiące postów na temat i w każdym z nich jest odpowiedz na twój problem. Dziennie widzę conjamiej kilka takich pytań więc nie dziw się że szlak mnie trafia jak ktoś ma takiego lenia że nie chce mu się otworzyć strony dalej żeby coś o tym przeczytać. Wkółko odpowiadać na to samo ? Od ładnych paru lat dzien w dzien padaja takie pytania. Na forum jesteś nie od dzisiaj więc nie rób siary.jak na razie to sam zaśmiecasz pisząc pierdolę zamiast odpowiedź
Naprawdę jesteś tak głupi że uwierzysz w to co napisze Ci jakiś obcy człowiek na forum?panny pilne powiedzcie mi czy stanie się coś jak dojdzie jednorazowa wypłata na konto bankowe ? skarbówka czy coś ? 2700 zleciłem
uwierzy, jeżeli ktoś odpowie tak jak mu będzie najwygodniej, jest tyle odpowiedzi że którąś na pewno się zadowoli.Naprawdę jesteś tak głupi że uwierzysz w to co napisze Ci jakiś obcy człowiek na forum?
Tak, nic nie maskują ty wysyłasz do nich oni do skrilla wiec to oni są wpłacającymi w twoim imieniu i ich dane widzi skrill.więc robię transfer przez przelewy24, wchodzi na skrill i do buka, to jak najbardziej mogę potem wypłacić na skrill, bo przecież bet365 widzi to, że kasa przyszła ze skrilla, prawda?
Prawda.
I tu przy okazji pytanie - podczas transakcji doładowania skrilla przez przelewy24 mogę posłużyć się kontem na inne dane niż moje na buku i skrillu, prawda? Przelewy24 i tak maskują wszystko, nie widać danych, więc skrill nie będzie robił problemu w tej kwestii, prawda (pomijając fakt, że robi się to błyskawicznie)?
Z góry dziękuję za upewnienie. Pozdrawiam.
Jedyna opcja przy której w praktyce nie akceptują wpłat przez osoby trzecie to jest przelew bezpośredni.
a jak byś chciał żeby to wyglądało ? Skoro nie możesz anulować znaczy że przelew poszedł, jak wiesz mamy weekend a w weekendy banki nie pracują.Witam. Panowie mam pytanie: zleciłem wypłatę X plnów na konto WBK w sobote. Dziś chciałem ją anulować, ale widzę, że przelew został zrealizowany. Dodam, że PLNÓW na koncie nie ma, i moje pytanie jest proste - dojdą w ogóle na konto? Bo to dziwne, że nie mogę anulować przelewu...
Nie działają, przez neta puszczają przelew xd ???? Zlecić przelew możesz w każdym momencie ale księgowany jest tylko w dni robocze, chyba że przelew wewnątrz jednego banku to księgowany jest w czasie rzeczywistym.aletam także nie powinny, a przelew jednak jakoś poszedł