mozna tez na skrilla wyplacać a minimalna to chyba jest 25zl jesli sie nie myleJak wygląda teraz sprawa z wypłatami na bet?
Założyłem tam konto 2 lata temu i w sumie ponad rok przerwy miałem a widzę, że ostro się pozmieniało... minimalna wypłata niby tylko na konto bankowe 200zł a na ukash 50zł.
Nie masz się czym obawiać, bo bet nie ma danych, kto wpłacał przez pośrednika przelewy24, więc powinni bez problemu wypłacić na Twoje konto.Witam, mam taki problem mianowicie poprosilem kolege o zlozenie depozytu przez przelewy24, poniewaz moj bank byl zamkniety. Teraz gdy juz depozyt obrocilem do sumy ktora umozliwia wyplate, pienadze chce wyplacic na swoje konto. I tu pojawia sie problem, bo podczas zlecenia wyplaty wyskakuje mi blad "dbd01" kontaktowalem sie z supportem, lecz niestety za duzo sie nie dowiedzialem. Kiedy podaje sie numer konta bankowego i czy pienadze musze wyplacic na konto kolegi ktory mi je przelal?
Wiem, że już nieaktualne, ale może komuś innemu się przyda. W ostatnim czasie zlecałem kilka razy wypłatę na skrilla, i za każdym razem ~8 godzin, szału to nie robi bo dużo buków ma wypłaty natychmiastowe na skrilla, co jest fajnym rozwiązaniem.Ile mniej więcej kasa z beta na skrilla poleciłem wypłatę o godzinie 14 i jeszcze nie doszły pieniądze ?
Teoretycznie można ale zazwyczaj chcą wyciąg bankowy więc wtedy jest lipa.1.Można w bet365 wypłacić kasę na konto bankowe kogo innego niż moje(na bet 365 są moje dane, kasę chcę wypłacić na nie moje konto)? Robił ktoś tak, nie było problemów?
2.I czy w ogóle mogę kasę wypłacić w ten sposób(przelew na konto(nie moje)), jeżeli depozyt składałem przez paysafecarda?
Czyli lepiej żebym założył swoje konto w banku i na nie kasę wypłacać żeby problemów nie były niż na czyjeś konto bankowe wypłacać?Teoretycznie można ale zazwyczaj chcą wyciąg bankowy więc wtedy jest lipa.
Jasne że lepiej założyć swoje. Teraz konto bankowe można założyć dosłownie w 5 min przez internet i odrazu mieć do niego dostęp.Czyli lepiej żebym założył swoje konto w banku i na nie kasę wypłacać żeby problemów nie były niż na czyjeś konto bankowe wypłacać?