Wpłaciłem pieniądze prze
skrill i pytanie czy nie można teraz tego obejść żeby wypłacić na konto bankowe (pieniędzy nie jest dużo) nie mam zweryfikowanego adresu bankowego w
skrill ile coś takiego trwa i co trzeba zrobić ,żeby to zweryfikować?
W moim przypadku nie będę potrzebował w ogóle
skrill bo gram okazyjnie i teraz jak wpłacę np 100 zl przez konto bankowe czy będę mógł całą kasę przesłać na przelew bankowy czy nie da rady obejść tego
skrill , proszę o wyrozumiałość i sprawdzone odpowiedzi
O ile dobrze pamiętam na bet365 możesz wypłacać taką metodą jaką ostatnio wpłacałeś. W takim wypadku musisz najpierw przelać kasę ze
skrilla na beta, później zrobić zwykły przelew bankowy o jakiejś minimalnej wartości na beta, no i przed wypłatą wszystkiego będziesz musiał raz obrócić całą wpłaconą gotówkę. Najlepiej napisz jeszcze na
live chatcie do supportu tam Ci wszystko powiedzą na temat wypłaty, profesjonalna obsługa więc nie masz się czego bać. Z weryfikacją konta
skrill jest trochę zabawy, musisz zwrócić się z prośbą o wysłanie listu z tzw. PINem aktywacyjnym, jak list do Ciebie dojdzie ( do mnie doszedł po kilku dniach, ale słyszałem o sytuacjach, że trwało to długimi tygodniami lub w ogóle list nie doszedł) wpisujesz PIN i masz zweryfikowane konto i wypłacasz. Innym najprostszym sposobem jest poszukanie może jakiegoś dobrego znajomego co ma konto skirll zweryfikowane który wypłaci Twoją kasę i później przeleje ze swojego konta bankowego na Twoje. Żeby przesyłać kasę do innych użytkowników skirll nie trzeba mieć zweryfikowanego konta. Ja taką praktykę stosuje z moim kumplem. Niestety do niego list aktywacyjny idzie już od pół roku i dojść nie może, więc wysyła na mojego
skrilla kasę, ja na swoje konto ją wypłacam, a później przelewam na jego. Jeszcze inną opcją jest przelanie kasy ze
skrilla na inną stronkę z zakładami bukmacherskimi, tam obrócenie tej kwoty i wypłacenie przelewem. Z tego co wiem na
bet-at-home zawsze można było wypłacić przelewem bankowym bez prowizji, niezależnie od metody wpłaty. Mam nadzieje, że trochę rozjaśniłem sprawę ???? pozdro, jak coś jest nie jasne to pytaj.